Banky, peníze, finance, investice...

Volné diskuse na libovolná témata...
pavproch
Letec

Re: Banky, peníze, finance, investice...

Příspěvek od pavproch »

Moje škeble přes to prostě nejede. Netvrdím ale, že je to tak správně.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Ježišmaria, prostě jim napiš. Nejhorší, co se může stát, je, že tě pošlou do háje a výsledek bude stejný jako teď. Anebo (což je tak 90% šance) ti prostě pošlou chybějící dvě krabičky. Jestli si myslíš, že třeba já jsem to chybějící zboží dokládal nějakým videem z rozbalování, tak ani náhodou.
A co se týče té záležitosti s obchodníkem, i to se stává. Banka transakci ověřovanou CVV kódem s nesprávným kódem prostě zamítne, ale zároveň není vynuceno provádět transakce jen s CVV kódem, tzn. obchodník to opravdu může zkusit znovu bez ověřování (jako ve tvém případě) a mnohdy to zabere ke spokojenosti všech stran (jako ve tvém případě). Přestaň pořád všude vidět spiknutí.
:ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ráno dycky mívám čistější mysl = fčíl ňa napadlo ten "špatně zadaný" CVC otestovat (= záměrně zadat špatně) při platbě fernet-nákupu s kartou jiné banky u jiného webshopu.... vyzkušam (při nějakém nákupu na který nebudu spjechat... a vlastně už vím co to bude - neska odpo to schválně testnu....)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Deed is done, a to hned 2x...

Udělal sem hned za sebou na notino.cz dvě identické objednávky na 3-pack zubní pasty Sensodyne Repair and Protect (s různými údaji jako adresa, č. mobilu atd.), jednu zaplatil VISA kartou z té obskurní FIO se záměrně blbě zadaným CVC a tu druhou VISA kartou čsob (o5 sem záměrně v jednom čísilku zkurwil CVC) a.... obě dvě platby proběhly bez upozornění při placení a od obou už mi přišlo i poděkování z notino za provedenou platbu.

V obou IB je ta částka (stejná = 351ká) blokovaná /čekající na provedení bez jakéhokoli upozornění.

Takže to vypadá, že FIO a fitboy.cz sou ftom nevinně, je to asi VŠEOBECNÁ BEZPEČNOSTNÍ CHYBA vydavatele těch karet = VISA. Mastercard sem nezkoušel i dyž ho mám taky.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

UPDATE: Taxem teda do teho fitboye písnul zdvořilou prosbu, no...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, FIO už zase čebreně řve (jako u té předchozí platby, kerá ale paq i přes ten řev normálně odešla):
fio.jpg
IMHO ale to odejde zas....

V čsob prozatím žádná hláška, platba dál blokovaná a čekající na provedení....

Ať sa stane cokoli (ať už dostanu žádný, jeden nebo oba balíčky) jemito šumák, páč zásobu Sensodyne ešče asi na měsíc doma mám a během toho měsíce sa to nějaka utřepe....a budu vědět, esli objednávat něgde inde nebo ne....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak notino už posralo oba (nezaplacené/zaplacené?) balíky, od obou mám tracking = osvědčené zubní pasty budu mít zase na pár měsíců zásobu. Ani jedna IB prozatím ale neukazuje žeby ten penys opravdu/skutečně odešel..... zaúčtování fernet plateb kartou ale dycky tam i tam pár dnů trvá, takže sa uvidí možná zítra....

EDIT odpo: 2x3 zubní pasty už mám fprackách, další sa uvidí/uslyší...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: ned 12 črc 14:04 Tak, FIO už zase čebreně řve (jako u té předchozí platby, kerá ale paq i přes ten řev normálně odešla):
IMHO ale to odejde zas....
Přesně, už těch 351 ká z FIO odešlo...v čsob ešče pořád blokace. Esli to odende i tam taky, tak je opravdu poblém ve VISA, ne v bankách, esli to neodende, tak je poblém ve FIO. (...ale já to notino.cz ale samozřejmě paq pošlu, inak).
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

tak myslim ze si tu sam psal ze to zadny problem nikde neni, je to jen jiny zpusob autorizace. nevim co furt resis
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak odešla i ta platba z čsob, čuli celý CVC je úplná ZBYTEČNOST NAPIKAČU. Fuck těm co nařídili to zavést (tipúuju obyvklého pachatele = Uršula)
Odpovědět