Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od M.Z. »

Mají ty drážky kapku širší.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ježyšmarjá, to snad ani není možné, taková byrokracie v korporátu: Změna našeho účtu v jejich systému - nutnost asi 8 nebo 9 podpisů na jejich straně (některé až v Koreji), odhadujou to na ca 2 měsíce. TY WOE.
Btw, zase jedno plus pro dig. identitu = změna účtu na portálu daňové správy = jedno online podání na FÚ. Hezky (= nikam sem nemusel).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Si zase budete klepat na čelo, ale já to tak prostě cítím.... mám (se zpožděním ca 14dní) totálně zkažený den, fprci sem si opečovával už asi 35let svoji milovanou kovovou průpisku (dárek z první služebky do zahraničí gdysik) a ... já ji při tom stěhování z prce dom před 14 dny někam zatarmanil, nemůžu ji fčíl nigde najít.... bolí ňa to fest, ten citový vztah byl mohutně silný.... 8-x
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Dovolená v hotelu se žrádlem a pitím, ale musíš si to točit do asi decky sleničky. kktina co mě rozráčí jak kolotoč.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

abys je nezruinoval. doufam ze s tou deci prehanis :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: včera, 15:04 Dovolená v hotelu se žrádlem a pitím, ale musíš si to točit do asi decky sleničky. kktina co mě rozráčí jak kolotoč.
Moje fav je v tomhle Burger King, kde máš v meníčku dycky bezednej kelímek. Dostaneš třetinku, ale za příplatek deset korun dostaneš půllitra, aby ses asi nenachodil =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

maraztonec: vzal jsem si z pokje normální skleničku 2,5 dcl taková ta co je v koupeně... Čepuju si to do toho, protože mě nebaví chodit jak nějakej jarmil sem a tam přes celou jídelnu jen protože mám žízen. Ostatní u čepu koukaj a závidí. Ale zatím se nikdo nezeptal, kde jsem to vzal :D
Faktem ale je, že chodít na jídlo s "vlastní" skleničkou je trochu pakárna, to uznávám.

štěpán: u toho někdo musel zapřemýšlet :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

jsem v BK byl vlastně poprvý až teď v Americe, tam to měli asi za 0,5usd a říkal jsem si, co je tohle za americkou prasečinu, to by v Evropě nikdo nedal... ale burgery super, tak jsem to vyrazil okoštovat i na D1 a čuměl jak puk... :D

upe offtopic -> jsem o sobě zjistil, že jsem úplně tupej američan a vlastně se mi ten životní styl reprezentovanej zbytečně velkým autem, barákem z kartonu, chlastáním limčy co vypadá jak fridex a kupováním si celých dortů ve wallmartu hrozně zamlouvá. Ještěže jsem se tam zdržel na pevnině jen týden, bych byl dobrá kulička... Přišla mi ta země celá taková správně humpolácká, to mám vlastně rád =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět