Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od mattonecz »

Pritom to je presne typ dotazu ktery ti ai odpovi krasne:

Pokud se mění sídlo jen administrativně a není potřeba notářský zápis, tak dnes jde návrh na změnu v obchodním rejstříku podat i elektronicky. Pokud se ale mění zakladatelská listina (typicky při změně sídla do jiné obce), notáři se stejně nevyhneš. V takovém případě bych to osobně řešil přes něj – připraví potřebné dokumenty, podá návrh do OR a ve výsledku to bývá nejrychlejší a s nejmenším rizikem, že se něco vrátí kvůli formální chybě. Pokud jde jen o jednoduchou změnu, elektronické podání dává smysl.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

PP: Když jsi naposledy v roce 2016 u Mgr. Vymazalové měnil sídlo, zapsala ti ho notářka do zakladatelské listiny společnosti celou adresou, nikoliv pouze obcí. Což znamená, že i kdybys měnil sídlo pouze v rámci stávající obce, stejně budeš muset (opětovně) změnit zakladatelskou listinu, a to lze pouze u notáře notářským zápisem. A když už u notáře budeš měnit zakladatelskou listinu, tak si to samozřejmě necháš notářem rovnou i zapsat do rejstříku.

TLDR: Ve tvém případě budeš muset k notáři a nemáš na výběr. Doporučuji požádat notáře, aby ti pro příště změnil zakladatelskou listinu tak, aby tam byla zapsána pouze obec, nikoliv kompletní adresa. Pak lze sídlo v rámci této obce změnit jednodušeji a hlavně levněji.
:ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

AI vs živý člověk (@mattone: neděkuju, naopak @spectral: KUJU moc): Tady je NAPROSTO přesně vidět, proč (já mám nastaveno) AI fuck-off. A budu mít i nadále (nafurt).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AI v je odborných věcech hodně mimo. Lékařství, chemie, právo… Vůbec bych na to nespoléhal.
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nejenom to, záměrně zkresluje svoje odpovědi podle aktuální společenské objednávky.
pavproch píše:Takže ještě jednou o tom jak je AI "blbá" - tentokrát v oboru, kterému rozumím:
resurf ions.jpg
Což je od začátku do konce zavádějcí LEŽ/polopravda přizpůsobená aktuální náladě v nevědomé společnosti.
Pravda je totiž ta, že POUZE nekvalitní indické M-o-M resurf implantáty to způsobovaly, ale chytily se toho (nevědoucí) media a udělaly z toho takovou aféru, že nakonec NHS a další ortopedické asociace pod tím talkem vydaly doporučení/zákazy M-o-M vůbec dělat. Já sám mám kvalitní britský resurf implantát a po 23 letech in(g)tenzivního používání mám ionty kovů v krvoi srovnatelné s nemluvnětem.
Takže asitak o neomylnosti/nestrannosti AI. Guvno, je to shit a papoušek. Tečka.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět