whitelist & blacklist

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: whitelist & blacklist

Příspěvek od Brus »

jsem si pujcil na dovcu toyotu proace, ujel jsem neco pres 2tkm a musim rict, ze dobry, oproti multivanu mi to prijde lepsi, je to o neco mensi, ale jizdne je to jednoznacne min dodavka (srovnavam s t6 business), vicemene furt tempomat 135 byla spotreba tesne pod 8. A ten 8kv aisin je daleko lepsi prevodovka nez dsg. A prislo mi zajimave, ze hluk uvnitr, se tak nejak postupne zvysuje, ale 130 nebo 160 uz neni moc rozdil. To v multaku je fest poznat
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nevím, jak na tom autě zamakali, ale když jsem to měl v r.2018, tak jsem si říkal dobrý, ale Multivan to prostě není. Za 18 měsíců, jsem se toho zbavil, ale hlavně kvůli neschopnému servisu. Tak možná od té doby obojí vylepšili :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Black: v OC Šestka je Automyčka Express. Já s ním mám nemilou zkušenost z dob minulých, takže bych si tam auto nedal a to, co jsem tuhle viděl, mne v tom jenom utvrdilo na dalších x let.
Oblíkám se na motorku a mladík přeparkovává FORD F150 z jednoho boxu do druhého. Vyjede z mycího, couvne si před něj a chvíli čeká, až z auta steče voda. Pak dá plnej, až to začne hvízdat na celé garáže. Takhle popojede tak 10 m a začne couvat do druhého boxu.
Tohle vidět jako majitel, tak ho utopím wapkou, čuráka.
270kW
195kW
107kW
Odpovědět