whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
Velká pochvala pro www.daparto.de. Včera v poledne jsem objednal brzdové kotouče a dnes v poledne tu v podhorské bavorské vesničce byly. Stejně tak v úterý objednány vzpěry na víko kufru a druhý den na místě. A druhá pochvala pro DHL Post. Jezdí po všech vesničkách denně i v sobotu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Neska ráno při vycházce (= naprosto nevhod) mi volala na soukr. číslo ňáká bába (buď sa nepředstavila, nebo sem to přeslech) prý za Allianz a že prý se mnou nutně musí mluvit o mojem penzijku - sem zrovna fučel proti kopci, mezi nádechy sem se ji zeptal, co má tak důležitého a ... bylo chvíli ticho.. taxem zavjesil. Fčíl sem dokomunikoval (hlavně quli čemusi inačímu) se svou (skutečnou/opravdovou) pojišťovačkou od Allianzu a ... potvrdila mi, že zřejmě někdo zneužívá (asi ukradenou) databázi klientů / smluv / tydlifonů a že se prozatím neví kdo/co to je...a že k mojemu penzijku není třeba nic řešit. FUCK! Bacha na ně.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Dávám GLS malý black: Fčera mi přišel oznam emilem, že neska budou doručovat, já věděl, že nebudu, odkliknul sem tam přesun na čtvrtek a paq mi i od nich přišlo potvrzení, že přesunuli doručení na čtvrtek. No, a neska ráno (dyž sem nebyl fprci), tak píp SMS, že neúspěšné doručení a že se jim mám ozvat - fčíl čumím do mailu a fuckt, oznam o nedoručení (s plánovaným datem doručení dnes, ne čtvrtek jak mi potvrdili). Taxem to znova přesměroval na zítra a zas mi to i potvrdili emilem. Sem ukrutně zvjedaff, esli sa zítra s tím balíkem konečně najdu/potkám.
EDIT zítra odpo: Tak. Dobrá zpráva je, že ten balík mám fprackách (= našel si cestu ke mně). Blbá je, že GLS ftom má neskutečný bordel - kurýr mi potvrdil, že fčera tu s tím nebyl, že přece to bylo už futerý přeplánované na neska. Ale fčera prudili (naprosto zbytečnýma) SMS/emailem.... grrrr.
EDIT zítra odpo: Tak. Dobrá zpráva je, že ten balík mám fprackách (= našel si cestu ke mně). Blbá je, že GLS ftom má neskutečný bordel - kurýr mi potvrdil, že fčera tu s tím nebyl, že přece to bylo už futerý přeplánované na neska. Ale fčera prudili (naprosto zbytečnýma) SMS/emailem.... grrrr.
Zase si budete klepat na čelo, jakej já sem jednoduchej wool, ale... kdysik sem udělal jeden nákup na itesco.cz (= registrace tam) a... neska sem přišel NATO, že ta registrace tam mi automaticky udělala i slevy na jejich ClubCard, kerou nemám ani jako kartičku ani jako aplikaci v mobilu (tfuj!)... taxem tam neska zase nakoupil zásobu tady tak moc poplivaného kond.mlíka fplechu (no nekup to za 39,90, dyž normálně a fšude inde za pade+ a poštovné k temu.) Ešče aby zítra klaplo i vyzvednutí a budu spokojen (a používat to i dál dyž takové slevy ...) Takže za mě white pro iTesco... 
Už sem to tu myslím gdysik spal, neska musím zas: Pochvala pro čsob a I.CA, neska sem zase po roce obnovoval cerifíkaty na bankovní čipoffce a (dyž to člověk najde, mají to teda parádně schované v online bankovnictví), tak je to klik, klik, hotovo. Ešče před pár lety to dycky byl neskutečný digitální potrat ty nové cerifikáty potom dostat do té čipoffky a zprovoznit, neska opravdu klik, klik a fertig. Zase sem na rok jako občan zdigitalizován.
Chlapci z firmy Schlieger se nám trošku vysrali na montáž FVE a jejich chování začínalo připomínat různé loseroidní předlužence, který si za vybraný zálohy nakupují AMGčka.
Tak jsme trochu přitlačili a najednou to šlo
Když pominu že mi ti jejich odborníci odpojili kancly od internetu páč ten mini-výkop vedl přes kabel, tak už týden poslouchám, jak nejsou schopni tu nainstalovanou elektrárnu spustit, protože toho týpka, co to měl udělat, bolej zoubky.
...
Celej tejden jsme si ve fabrice dělali místo na novej stroj, aby z dodavatele vypadlo, že kontejnery nenaložili na vlak a stroj se stále válí v přístavu.
S těmahle košťatama něco vyráběj ty vole. Seru na to, založím si neziskovku
Tak jsme trochu přitlačili a najednou to šlo
Když pominu že mi ti jejich odborníci odpojili kancly od internetu páč ten mini-výkop vedl přes kabel, tak už týden poslouchám, jak nejsou schopni tu nainstalovanou elektrárnu spustit, protože toho týpka, co to měl udělat, bolej zoubky.
...
Celej tejden jsme si ve fabrice dělali místo na novej stroj, aby z dodavatele vypadlo, že kontejnery nenaložili na vlak a stroj se stále válí v přístavu.
S těmahle košťatama něco vyráběj ty vole. Seru na to, založím si neziskovku
black on black, petliter, jebem na too 
to se divim ze sis vybral je. ja si ted nechal delat nejaky kalkulace a chteli nesmysl a ty komponenty nijak zvlastni nebyly. nakonec sem se na to pri spotrebe domu 3MW vysral
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex