Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tak až tě to nasere, tak ti udělám nabídku, pokud budeš chtít.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No tak ta už mě nenasere - ta už dostala padáka.
Ale já potřebuji účetní tady v kanclu
Ale já potřebuji účetní tady v kanclu
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak stížnost na účetní ale inačí: Účetnitcví mi dělá firma, měli sme dohodnutý s nima nějaký ceník prací, dyž firma vzkvétala, tak mi to bylo jedno, fčíl jak živoří, taxe mi to zdálo drahé, dohodnul sem s nima downgrade ceníku. A.... už je to víc měsíců od té změny a fakturují za služby účetnictví lautr tu samou částku jak předtím, vyšší počty hodin ale ftěch v nižsších sazbách.... já si snad NATO najdu někoho inačího, opravdu levnějšího. 
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
ŘB: Já preferuji právě z těchto důvodů účetní firmu, kde existuje zastupitelnost a nejsem závislý na nemocenské, dovolené apod.
PP: tobě bude stačit nějaký ičař účetní, nepotřebuješ platit firmu, která je logicky dražší.
PP: tobě bude stačit nějaký ičař účetní, nepotřebuješ platit firmu, která je logicky dražší.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Kolik takových chyceno není? A když to jindy nevyjde, tak stačí zaplatit škodu za podvod a řízení je odkloněno. Takové zákony svědčí podvodníkům.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukr ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukr ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dvojpruhova cesta, pan vpredu pan 10 pod limit v strede... Brzdim, cakam kym si ma vsimne, obehujem, v oboch rukach mobil, volant pusteny... Tuknem do klaksonu a akcelerujem prec.
Nezacne trubit zase on na mna a hadzat rukami? Na semafore zacal zastavovat vedla mna, ale nakoniec ani nespustil okno a odisiel prec. Nepochopis.
Nezacne trubit zase on na mna a hadzat rukami? Na semafore zacal zastavovat vedla mna, ale nakoniec ani nespustil okno a odisiel prec. Nepochopis.
Jsi ho vylekal při jednání.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já zas dojel na okresce na semaforu před opravovaným úsekem A6 etron, doprava byla svedena do protisměru, Audi po rozjezdu při zelené způsobně zablikalo doleva - říkám si zkušený řidič, ví co se patří. Ale za zúžením se potácel po středové čáře 80kou. Pro předjetí jsem ho tedy musel vytroubit aby se vrátil do pruhu. Za pár sekund se mu to nějak rozleželo v hlavě a začal závodit
Opravdu bych si přál pochopit myšlenkové pochody takovýchto řidičů.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Normálně jsi ho troubením urazil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Nebo probudil. Dělal vyloženě slalom i na rovině.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet