Začátek programu: Od 13:00 probíhají vystoupení na vedlejších scénách (např. Saxon, Alice & Dan Bárta).
Iron Maiden: Hlavní hvězda vystoupí ve večerních hodinách. Přesný čas setu bude upřesněn v harmonogramu festivalu na webu Rock for People, obvykle headliner začíná mezi 20:00 a 21:00.
Kuju. To je pro mě blbá zpráva, já sem už fsedum (díky totální nespavosti) už mrtvola. Čuli fčíl nevím, jak to vyřešit, ale je to ešče daleko, třeba do dé doby scípnu a řešit to nebudu muset.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Hledám pro ženu iPhone 15 Pro (ideál 256) jako náhradu za její 12 pro. Projíždím inzeráty bazoš, sbazar, marketplace... Dementů co nedokážou napsat inzerát je tam mrtě. A když už narazím na někoho kdo vypadá, že prodová svůj telefon a domluvím se - tak pak mi napíše, že už telefon prodal.
Tak to zkusím zde, zda se někdo nechytne? Cena do 15k za hezký kousek.
Já bych jí dal iP 16 pro max, ale frfňá, že max je na ní velkej. Já si asi v září pak koupím 18tku, ale problém mi to neřeší.
//psal jsem jedný buchtě na inzerát, protože byl napsaný normálně. A odpověd mi přišla od nějaký světlany v azbuce, že ho stále má. A na zbytek otázek se vysrala