Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Je to tak, headliner ide vzdy tesne pred zapadom slnka... Tak aby prve 2-3 songy boli po svetle a zbytok za tmy.
Cize cca 20:30
Cize cca 20:30
Kuju. To je pro mě blbá zpráva, já sem už fsedum (díky totální nespavosti) už mrtvola. Čuli fčíl nevím, jak to vyřešit, ale je to ešče daleko, třeba do dé doby scípnu a řešit to nebudu muset.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Taxem organizátorům písnul dotaz proč je na lupenu "IronMaiden" a "vstup od 13:00" ?
Esli to ale fuckt bude až večer tak NATO prdím a nejedu.
Esli to ale fuckt bude až večer tak NATO prdím a nejedu.
Tak nevím, esli sem blbý já nebo oni. Myslím, že já ne.
Prosím o info, od kdy bude koncert Ajronů
Můžete mě, prosím, někdo navést, kde tam najdu v jakém pořadí a v jakých časech ty 4 kapely budou toho 14.6.2026 na pódiu?Dobrý den,
veškeré info o akci je na oficiálních stránkách akce: https://rockforpeople.cz/
S pozdravem
Zákaznická podpora
GoOut CZ
Nikde
to sa dozvies trebars mesiac pred zaciatkom festivalu.
Ale iron maiden budu 20:30 na 99%, to by bola urazka keby taku kapelu dali na horsi cas.
Ale iron maiden budu 20:30 na 99%, to by bola urazka keby taku kapelu dali na horsi cas.
Tak jo, počkám, ale paq to teda asi fuckt odpískám.
Hledám pro ženu iPhone 15 Pro (ideál 256) jako náhradu za její 12 pro. Projíždím inzeráty bazoš, sbazar, marketplace... Dementů co nedokážou napsat inzerát je tam mrtě. A když už narazím na někoho kdo vypadá, že prodová svůj telefon a domluvím se - tak pak mi napíše, že už telefon prodal.
Tak to zkusím zde, zda se někdo nechytne? Cena do 15k za hezký kousek.
Tak to zkusím zde, zda se někdo nechytne? Cena do 15k za hezký kousek.
Píšu jen pro info (vím, že nesplňuju zadání) Na podzim asi budu měnit s prodloužením smlouvy, ale mám jen iphone15.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já bych jí dal iP 16 pro max, ale frfňá, že max je na ní velkej. Já si asi v září pak koupím 18tku, ale problém mi to neřeší.
//psal jsem jedný buchtě na inzerát, protože byl napsaný normálně. A odpověd mi přišla od nějaký světlany v azbuce, že ho stále má. A na zbytek otázek se vysrala
//psal jsem jedný buchtě na inzerát, protože byl napsaný normálně. A odpověd mi přišla od nějaký světlany v azbuce, že ho stále má. A na zbytek otázek se vysrala
Jak píšu, ložiska už nehučí, takže zřejmě nic už nezabrání brmbrmbrm + změnil sem názor, dyž to nebude provozem zasukované, tak brmbrmbrm po D1 až na Wilsona, tam (placený) parking a krtkem na Anděl.