Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
řBOB: s tím bych ti mohl pomoct, ale předpokládám, že outsourcovat ven to nechces..?
@vbrus: O to nejde (= to nečte nikgo), mně šlo o to, že dyž sem tam přišel a dal ji ten starý, tak mě "musela" ztotožnit (to je ta nedůvěra v občana), pro mojí identifikaci nestačil starý ŘP, chtěla OP (stejná fotka = další nedůvěra) + o tom, žemiho předala musela vypsat, podepsat a orazítkovat formulář (obštrukce). Zatímco z boxu to může kerákoli teta z Horní Lhoty (dyž zná PIN) kdykoli = bez obštrukcí. Ale za stovku (= platíš za anonymitu/pohodlí bez obštrukcí),
EDIT: Ale to je jedno, fčíl budu mít až do 2031 (kdy mi končí OP) klid bez úřednických obštrukcí.
EDIT: Ale to je jedno, fčíl budu mít až do 2031 (kdy mi končí OP) klid bez úřednických obštrukcí.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Céda: to právě nechci. Ale třeba to tak nakonec bude muset skončit.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Jaxem si tu stěžoval, že semesky z portálu občana (mi) jaxi nechodí, tak (aspoň ty) emily jo. Takže tak.
řB: když to bude aktuální a uvažoval bys o tom, tak se na to kouknu.
- GeneHawkins
- Letec
Asi sis tam odtud smazal svoje číslo...
@gene: Esli to bylo na mě, tak ne, číslo mého (soukr.) mobilu tam je a je správně.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nie zeby som to povazoval za vyhodnu investiciu, ale v pondelok prisli nahodit fotovoltaiku na dom. Dnes po 3 dnoch som si tak listoval v aplikacii, takmer to nevyrabalo ziadnu elektriku aj ked slnko bolo ukazkove.
Zacal som sa v tom sprtat a zle zapojili merac prietokov na vstupe
Su tam 3 kable(3 fazy) a 3 merace, domotali to... Na jeden kabel zapojili 2, na dalsi ziadny...
Keby som sa tomu nevenoval, tak mozno ani nikdy nezistim ze to nevyraba
Alebo by som to zistil po 2 rokoch ako kamarat, ked mu prislo divne ze kazdy rok plati rovnako ako ked panely nemal.
Zacal som sa v tom sprtat a zle zapojili merac prietokov na vstupe
Keby som sa tomu nevenoval, tak mozno ani nikdy nezistim ze to nevyraba
Taky se chystam.. a tohle je nejvetsi strasak. dela to kdejaky kokot. tohel je jeste sranda, ale taky muzes vyhoret..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex