Jinak Smíchov je na parkování blbý - málo místa, ale na zónách můžeš parkovat po zaplacení jak na modré, tak na smíšené.
Obchoďáky máš 2 vedle sebe - tam se chytneš tutáč vždy.
Rychlodotazy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Modrá má ale omezeni na 60min ne?
Jasne, jde to po dalsich 10min znovu zaplatit, ale clovek na to musi myslet. A nesmi mit smulu na bonzauticko v te 10min pauze.
Jasne, jde to po dalsich 10min znovu zaplatit, ale clovek na to musi myslet. A nesmi mit smulu na bonzauticko v te 10min pauze.
Daleko je to ešče furt, ale... to moje EXTRA blbě mě zase vyhnalo z betle už fpět, tak nemám co dělat = gůglím a mám už něco vymyšleno (a vlk to zase nebude + zajíždět do skoro centra se mi taky nesce) .... pokud nenastane III.WWW resp. pokud brambor2 bude ftu dobu ešče pořád legálně technicky a brmbrmbrm, tak: Ráno fpět/fšest hodím do auta kanistr s wolejem, paq bramborem až do 100vježaté na Zličín, P+R, SMS jízdenka 24h na krtka a rovnou na Anděl.
Já fcentru Phy už nebyl snad 20let neli dýl a ta moje kunzervativní škeble nesnáší jakékoli novoty a rizika = nebudu rači nic nové zkůšať ani vymýšlať.
To sem teda zvjedaff, co a kdo mi do toho plánu hodí widle.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Nenapadne někoho něco? Junior trefil na silnici díru (velkou) - guma na sračky, ráfek možná taky.
Vyfotit díru, zavolat PaCha (zdokumentovat) a vymáhat náhradu škody po spráci silnic.... nenapadne někoho něco jaxi s tím inak pomoct, aby to celé nemusel cálovat on?
Vyfotit díru, zavolat PaCha (zdokumentovat) a vymáhat náhradu škody po spráci silnic.... nenapadne někoho něco jaxi s tím inak pomoct, aby to celé nemusel cálovat on?
Takže tak: Juniorova pojistka NATO taky nenisu, kolo (ráfek) yebnuté nenisu a ta Conti zimní guma nebyla moc ojetá = kupuje jen jednu, stejnou Conti. V rámci možností teda minimalizace (následných) škod. Ufff. Se SUSkou sa yebat nebude.
Tohle nafotit bez PaCh, ideálně i kus před tím, ať je vidět, že tam nebyla značka. Vzít tohle, fakturu a s nějakou omáčkou poslat na správce komunikace - ať už kraj, město, ŘSD. Já takhle dostal proplacenu i geometrii a půjčení náhradního auta (- amortizace za ujeté km) z pojistky Brna.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Důležité je, že tam není značka a že se jednalo o ojedinělou neočekávanou díru na jinak dobrém povrchu. Pak to udělej, jak píše delphin.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dík, předám info juniorovi ať sa rozhodne, bylo to něgde na Malé Morávce v Altvaregebirge, víc nevím.