Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Stepan »

byl jsem úřadě.
dostal jsem lístek 699.
Na tabuli 664.
Sem si říkal, že tam chcípu.
Pak jsem ho ale otočil správnou stranu.
A 669 už docela ušlo.
:-)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

:D koumák
Pravda vyděsí
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

„Pozor na něj.“ Policie podle svědků věděla, že vrah z Chřibské má zbraně
Seznam Zprávy policii seznámily s výpověďmi svědků, kteří ji podle svých slov již počátkem července 2025 upozornili, že Roman C. může mít u sebe zbraně. Policie jakékoli pochybení odmítá a další informace s ohledem na probíhající řízení a ochranu dotčených osob poskytovat nechce.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz

Tohle není oukej. Chápu, že nelze provést prohlídku na základě jedna bába povídala. Ale pokud se sejde stejná informace od vícero zdrojů a jedním z nich je i prodloužená ruka veřejné moc v podobě starosty, tak pak zde důvodné podezřejní bylo. Návrh na domovní prohlídku měli dát na soud. Měli by čistý štít a byla by to věc soudce (ten by možná alibisticky držkoval, že z podání nebylo riziko jasné bla bla známe).
Tady se na to příslušníci z pohodlnosti, zdá se, vysrali a poznatky do protokolu nezavedli.

A PČR se teď bude alibisticky schovávat za to že "Policie před událostí neměla žádné konkrétní poznatky .... o nelegálním držení zbraní."
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

No tak teď už jenom stačí najít to konkrétní oznámení a viníka...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: úte 03 bře 14:06 Asi 2 roky si už tady stěžuju jaxe mé firmě nedaří
pavproch píše: úte 03 bře 17:27 naši (bývalí) největší zákazníci: stagnace trvá + dokonce od dvou z nich jsem dostal nezvykle otevřenou odpověď "brzo skončíme úplně"
(pro mě) NAPROSTO nečekaná situace: Za těch 15let úspěšného fungování mé firmy sme měli jednoho NAPROSTO TRAGICKÉHO zákazníka (Valeo ve FR) u kterého sem se zařekl NEVER EVER MORE a.... fčíl přišla od nich poptávka na 6! strojů.... fuck! :D
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Valeo je velmi zvláštní firma...nikdy mne nepřestane překvapovat.
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A ešče jeden postřeh (to Valeo mě donutilo sa zamýšlet na minulostí - názor ale neměním: NEVER EVER) - firmu sem založil 2010 po "krizí" vynuceném odchodu od předchozího zaměstnavatele, přitom odchodu sem si od nich odkoupil know-how a 15 let to fungovalo až to fungovat přestalo. dyž ale dám těch samých 15let dozadu, tak (u toho předchozí zaměstnavatele) je to přesně taky tak - ten samý obor (páječky) tam skvěle fungoval přesně 15let, než 2010 scípnul. Mně to taky scíplo po 15-ti letech. To NENÍ náhoda. :-o
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

řidičBOB píše: včera, 14:44 Valeo je velmi zvláštní firma...nikdy mne nepřestane překvapovat.
Bingo! Fčíl sem se začetl do té jejich specifikace a ty NEJpodstatnější údaje tam buď nejsou vůbec nebo jsou skryty v tunách pro naše účely naprosto nepodstatného balastu, jako je mnohastránkové povídání o Cpk apod. Např. jaký plyn a s jakým tlakem (pro plamenný stroj to NEJdůležitější) je tam skryto v šedesátém osmém řádku několikastránkové tabulku píííčovin.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše: včera, 12:43
pavproch píše: úte 03 bře 14:06 Asi 2 roky si už tady stěžuju jaxe mé firmě nedaří
pavproch píše: úte 03 bře 17:27 naši (bývalí) největší zákazníci: stagnace trvá + dokonce od dvou z nich jsem dostal nezvykle otevřenou odpověď "brzo skončíme úplně"
(pro mě) NAPROSTO nečekaná situace: Za těch 15let úspěšného fungování mé firmy sme měli jednoho NAPROSTO TRAGICKÉHO zákazníka (Valeo ve FR) u kterého sem se zařekl NEVER EVER MORE a.... fčíl přišla od nich poptávka na 6! strojů.... fuck! :D
Ty si můžeš v krizi dovolit ignorovat poptávky?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak záleží, co si kluci provedli. Zákazník už dneska není pán. Lidí málo, kapacity naplněný, je čas to začít třídit. A že to pp už radši zavře než se otravovat s někým, s kým má blbou zkušenost, snad i chápu. Rozhodně víc než jeho názor na oleje =))

Mi dneska volal pán. Že prý kde má zboží, že už čeká strašně dlouho.
Jsem mu připomenul, že nepřijatelné chování jeho podřízených, na které byl loni opakovaně upozorňován, se na konci ledna opět opakovalo a proto byly všechny jeho objednávky stornovány. Vzhledem ke dříve zmíněnému chování jsme neměli potřebu ho o tom ani informovat, teď se může třeba posrat, a přejeme mu hodně štěstí s kterýmkoliv naším konkurentem.

Když jsem ten rozhovor vedl, chtělo se mi brečet. Jako kam se ten svět řítí, když se můžeš / potřebuješ takhle chovat.
Ale někdy to asi fakt nejde jinak.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět