Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
V miestnom autorizaku maju dvoch a vraj este take nieco nevideli, staci im dat do ruky diel, ukazat na auto a zachvilu je hotovo. Ze motor z renaultu master co slovaci vyberali den a pol tak oni maju za doobedie.
Já z blízkého okolí slyšel dojmy z akce náboru agenturních filipínců a jsou to lidi zvyklí makat v jiném tempu než co známe u nás. V půlce první směny třeba vyslali zástupce co se přišel zeptat jestli můžou na záchod
Když jim z lisů které obsluhovali padalo moc zmetků, tak si je i sami seřizovali a tak 
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Ahoj, vite nekdo, jaky hrozi trest za prelepeni/znecitelneni RZ? Ted nemyslim, ze ja jako ridic si ji prelepim, abych nemusel platit parkovani, ale kdyz mi ji nekdo prelepi.
Pokud si ji prelepim sam, resp. jsem ridic s prelepenou RZ, je trest jasny.
Pokud RZ ukradnu z jineho vozidla, je trest jasny.
A pokud ji nekomu prelepim? Resp. nekdo prelepi me, vim, kdo to byl a premyslim, jestli to resit...?
Diky.
Pokud si ji prelepim sam, resp. jsem ridic s prelepenou RZ, je trest jasny.
Pokud RZ ukradnu z jineho vozidla, je trest jasny.
A pokud ji nekomu prelepim? Resp. nekdo prelepi me, vim, kdo to byl a premyslim, jestli to resit...?
Diky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je škoda menší, než 10k, tak se jedná o přestupek. Tady se sankce pak určuje podle výšky způsobené škody a může dosáhnout až 50k.
Teoreticky, pokud by to byla značka na přání a dotyčný by jí znehodnotil nevratně, mohl by se dopustit trestného činu.
Teoreticky, pokud by to byla značka na přání a dotyčný by jí znehodnotil nevratně, mohl by se dopustit trestného činu.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Nee, na prani neni (to, ze to je TC jsem nasel tez). Bavime se o obyc. znacce.
"az 50k" znamena co presne v realu? Ze jsem si toho vsiml a skoda mi nevznikla, tak bude mit "pachatel" malou pokutu. Kdyby mi vznikla a sebrali mi papiry + pokutu, dostane az tech 50k, protoze me realna skoda vznikla v radu nekolika mega (papiry, usly zisk, ...):
"az 50k" znamena co presne v realu? Ze jsem si toho vsiml a skoda mi nevznikla, tak bude mit "pachatel" malou pokutu. Kdyby mi vznikla a sebrali mi papiry + pokutu, dostane az tech 50k, protoze me realna skoda vznikla v radu nekolika mega (papiry, usly zisk, ...):
To ze ti zoberu papiere + pokuta s tym nema nic, pretoze ty si mas auto pred jazdou skontrolovat...