Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od jerry »

Jaký nájezd máte na kotouče a destičky vpředu a jaký vzadu? Já teď na Swift Sport měnil kompletní sadu vzadu po 27 kkm. Přední předloni po 22 kkm.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

20-60k km podla auta a stylu jazdy
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Předek (S2NHA) ca 30, zadek (OEM) ca 60.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vzhledem k provozování Swifta mimo dálnice a přes hory teda normál. OK. Dík. Jinak teď mám na předku kombo kotouče Zimmermann a destičky Brembo X-Parts a brzdí to super.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, u Pindice měním dyž už sou moc zrezlé, ne ojeté. A u Leguána vlastně taky.
Budu se opakovat - metodou pokusů/omylů s aftermarketem a "sport" možnostma sem nakonec stejně oklikou zase skončil u OEM BMW (kotouče i desky) - jako jediné (asi) nepískají ani se inak nepičujou a brzdí i studené. Ty S2NHA kotouče sou chlazené/dimpled, zadní OEM hladké.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ježyšykriste, já sem už fuckt mental-geront: Fčíl semi ve škebli rozsfítil vykřičník - ty nájezdy, co sem spal, sou pro kotouče, desky většinou za tu dobu dvoje. Sorry za neúplnou/zavádějící in(g)formaci. "Sport" jízdní režim nejen prto motor, ale i brzdy (a hlavně okresky) = i dyž sa snažím předvídat, musím často a in(g)tenzivně brzdit.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Vzhledem k hmotnosti bavoráku a sviště to odpovídá. Akorát, že já měním vždy i kotouče.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Už jste někdo nasazoval ty slavný Filipínce?
Mi teď maj přijet nějaký jejich pasáci, mi se do toho hovno chce, protože nemám mistra s angličtinou a mít kromě ukrošů, cigošů a bílýho white trashe další etnickou skupinu...
Ale asi už nevim kudy dál ;;)

HR historky, poslední tejden ->

a) Českej kluk co u nás dělal tak měsíc přišel do práce tak vožralej, že ho mistři (UK&cigán) vyhodili z prostor.
Tak se sebral, šel na nákup, cestou potkal nějakou jinou cigánku, tak se jí ujal vynadat.
Ta došla domů, na obědě si postěžovala. Ačkoliv "s našima klukama" snad neměla vůbec nic společnýho.
Hned se sebrala trestná výprava a rozbili mu držku =))

b) Ukrajinskej mistr si stěžuje, že mu volá nějaká česká smažka, co u nás taky dělá, že mu píchá ženu.
A že von jako ví, že ženskou má ten chlap někde na blázinci, ale že jak mu volal, tak to slyšela jeho žena a teď to má doma složitý.

c) Čech, mladej kluk s maturitou :), volá provozní ředitelce, že jako hovno bere a že teď teda marodí a neví, jestli u nás má dál dělat. A že jsme mu říkali, že mu přidáme, ale že jsme mu nepřidali.
Argumentace "vole, přidali jsme ti na konci ledna. Od tý doby si nebyl v práci, tak cos v tý lednový vejplatě jako čekal?" se jevila jako příliš složitá.
Tak doufám, že dá výpověď. Jsem to počítal, UKčko co bere, doslova o 50% víc než on, mi stejně vytváří nižší variabilní náklady na kus.
To vnímám obecně jako největší problém. Zdražovat se dá, na vejplaty by bylo kde brát, ale ti kluci jsou úplně k hovnu a vlastně největší náklad, co ti vytváří, že zabírají místo. Na hale u strojů, v autech... Šikovnýmu dáváš na jednu směnu pade jen to švihne, ale spousta pakáže je i za 30 drahá.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Filipínku má za ženu už desítky let německej soused diplomovanej inženýr. Je příjemná, mluví plynně anglicky a německy, skromná, v okolí oblíbená. Pracuje jako vedoucí ošetřovatelka v penzionu Caritas.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Z okolí spíše pozitivní feedback. Jen pár poznámek:
* moc neumí říkat ne. Pořád souhlasí a často dělají něco jiného, protože nerozumí. To činí zaškolení poněkud komplikovanější. Pak OK.
* jsou fyzicky o dost slabší. To co ty zvedneš levačkou, oni musí brát ve 2. Filipínec váží 1/3 až 1/2 toho co ty.
* angličtina je must. Ber to vč. Teamleadera. On si k nim dovolí více než ty.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět