Politický koutek
Re: Politický koutek
On si chce uzit jeste chvilku “slavy” nez ho Andrej vymeni spolu s Okamurou, kterej se bude divit co na nej v blizkem čase vyleze 
Je fajn, že si může každý demonstrovat, ať před volbama proti Fialovi, tak teď proti Babišovi. Demokracie skončí, až se jednou nebude respektovat výsledek voleb a udělá se převrat jako ve 48. Do té doby pohoda.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: je to tak.
Stepan: já PP na jednu stranu rozumím. On je prostě zásadový, právníci Miloše Zemana našli onehdá paragraf v Ústavě, podle kterého se on teď řídí. Úplně ho chápu, proč takového floutka z Jižáku nechce jmenovat ministrem.
Na druhé straně bych na jeho místě svolal tiskovku, ještě jednou bych shrnul všechny důvody, proč by se ten hranatý tragéd neměl stát ministrem a následně bych oznámil, že složení vlády je věc premiéra; že premiér mi přinesl návrh na jeho jmenování a jak pravil Leonid Brežněv: éto váše ďélo!
A oznámil, že zítra ho jmenuji ministrem.
Bureš by v tu chvíli podle mne rozkousal netopýra.
Stepan: já PP na jednu stranu rozumím. On je prostě zásadový, právníci Miloše Zemana našli onehdá paragraf v Ústavě, podle kterého se on teď řídí. Úplně ho chápu, proč takového floutka z Jižáku nechce jmenovat ministrem.
Na druhé straně bych na jeho místě svolal tiskovku, ještě jednou bych shrnul všechny důvody, proč by se ten hranatý tragéd neměl stát ministrem a následně bych oznámil, že složení vlády je věc premiéra; že premiér mi přinesl návrh na jeho jmenování a jak pravil Leonid Brežněv: éto váše ďélo!
A oznámil, že zítra ho jmenuji ministrem.
Bureš by v tu chvíli podle mne rozkousal netopýra.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak. I jako power move to dává smysl. A pak ještě ta demokracie no...
A proto nechápu, co předvádí.
Možná jako začátek kampaně pro jednodušší lepsolidi, kterým vyjebavani se systémem, když se jim to hodí, zní dobře?
A proto nechápu, co předvádí.
Možná jako začátek kampaně pro jednodušší lepsolidi, kterým vyjebavani se systémem, když se jim to hodí, zní dobře?
black on black, petliter, jebem na too 
Já to chápu tak že PP je v tomhle příběhu jen proxy.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Taky myslím, že pozadí těch politických rejdů je komplikovanější. Už jen to, jak byl prezident vystresovanej, když údajné vydírání oznamoval na tiskovce. Tak nějak jsem cítil, že je mu to proti srsti se takto vyplakávat na veřejnosti. Ale možná holt musel.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že člověk, který byl na bojových misích a zažil tam to, co zažil, je vystresovaný z nějaké tiskovky?
Musel? Kdo ho řídí?
Tohle si fakt rád přečtu!
Musel? Kdo ho řídí?
Tohle si fakt rád přečtu!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Slyšel jsi tu tiskovku? Jak se mu třásl hlas? Jako v pohodě určitě nebyl.