predpokladam ze tak snadny to nebude a budou chtit znalecky posudek atp. ja bych urcite chtel desetitisice a to uz se nejak musi oduvodnit..
napsal sem tam tedy prvni otukavaci mail
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Toto není kritika, jen mé u(po)divení: Zajímavý úhel pohledu (naprosto mimo mé chápání = ano, sem divný) - já dyž si pořizuju (pořizoval, už nigdy nic nebude) auta, tak vždycky s tím že na dlouho/nafurt a že případné havárie a jejich následky řeší HAV resp. krádež GAP, ale nikdy mě nenapadlo uvažovat tak, že následkem (ať už zaviněné nebo nezaviněné = to je jedno) nehody (která je nevyhnutelným rizikem vlastnictví a provozování brmbrmbrm) je oprava = snížení ceny při následném/budoucím prodeji. Nemají NATO pojiščovny taky nějaký druh pojistky? (V Tvém případě už je pozdě se ptát, jasně). Přeju zdar ve vymázání.
(A btw, sem ráth, že takle sem nikdy neuvažoval a nikdy ani nebudu = nemuset to řešit a prudit sa s pojiščovnama. Nafurt je IMHO best - ve fšech ohledech.)
(A btw, sem ráth, že takle sem nikdy neuvažoval a nikdy ani nebudu = nemuset to řešit a prudit sa s pojiščovnama. Nafurt je IMHO best - ve fšech ohledech.)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
je to pakárna. Pojišťovna je od toho, aby vydělávala a ne aby vyplácela pojistky, dej potom vědět, jak jsi pochodil
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mattone: ano, řešil. Ještě na R36.
Psal jim to ale hned na první dobrou můj právník.
Je na to nějaký předpis - stáří vozu, počet km…
Zaplatili mi cca 70t nad rámec škody a náhradního vozu. A byla to ČPP, která platila.
Psal jim to ale hned na první dobrou můj právník.
Je na to nějaký předpis - stáří vozu, počet km…
Zaplatili mi cca 70t nad rámec škody a náhradního vozu. A byla to ČPP, která platila.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW