VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Lachende Bestien
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od Lachende Bestien »

pavproch píše: ned 18 led 15:54 Já sem asi fuckt divný.... televize je fčíl plná reklamy na 20% slevu na grizly.cz, kde taky nakupuju - cereální lupínky na IMHO zdravou snídani, docházejí mi, taxem je chtěl se slevou a prd. mají slevu 20%, ale enem na aflatoxiny (oříšky = tfuj!) a inačí IMHO NEzdravosti (jako sušené ovoce = tfuj, těch bacilů ftom), ale na ZDRAVOSTI (např. neochucené/neslazené cereální = otrubové lupínky) slevu nedávaj. Ano, je to přesně podle hesla, ŽIJME ZDRAVĚ A LEVNĚJI! Ale i taxem tam objednál.... :p
Pán se láduje lisovanýma otrubama ze směsi pro krmníky, ale bo prý jedna paní říkala, že ořechy a sušené ovoce rovná se alfatoksíni a bacili, takže jsou tfuy?
Zajímavá lekce z projekce vědomí. :x
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

a do toho je nadsen bilou tekutinou zvanou "kondenzovane mleko" :D
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, nevymluvíte mito, otruby a kond. mlíko sou (pro mě) zdravé MŃAM. Nebo aspoň tělu/NEzdraví NEškodící.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

kdovi jaky maji ty otruby puvod a jake pesticidy se pouzily pri pestovani a to tvoje mleko je "ultrazpracovana" potravina. ja ti to ale nevymlouvam
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, můžeš mít i pravdu, já ty otrubové aj. lupínky zásadně objednávám obyč, ne BIO (já to slovo vyloženě nesnáším).
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Prosim te, nepsals tady kdesi, ze zakladas vlakna na jinem foru, kam chces sypat ty sve vyplody? Katastrofa, co tady kazdy den vypotis do x temat
Mirek
Lachende Bestien
Letec

Omrknul jsem ty otruby, a mají údajně řadu pozitivních účinků na zdraví (béčkoví vitamíni, čistší střeva, krevní oběh), ale vyskytují se i na určitá rizika.
Doporučují se spíše práškové formy než lisované.

Kontraindikace: Zakázáno lidem, kteří mají onemocnění trávicího traktu, zejména chronické. Především mluvíme o gastritidě, pankreatitidě, vředech, průjmu atd. Důvodem je, že díky své drsné struktuře může produkt způsobit podráždění gastrointestinálního traktu.
Nežádoucí při nízkokalorických dietách.
Možné alergické reakce.
Nedoporučuje se používat po operaci.
Je velmi důležité dodržovat přípustnou normu. Za den ne více než 2 polévkové lžíce. Jejich nadbytek je častou příčinou nadýmání a zácpy. Kromě toho se může objevit anémie.
Pokud pravidelně konzumujete otruby ve zvýšeném množství, hladina minerálů v těle se může časem znatelně snížit.
Ve své surové formě, bez tepelné úpravy, narušují vstřebávání některých prvků: železa, vápníku, zinku atd. To ale platí při pravidelném a dlouhodobém užívání.

Nepřehánět délku konzumace - celkový průběh léčby otrubami je 3 týdny. Po 3 měsících lze průběh léčby otrubami opakovat.

Kondenzované mléko je konzerva jako každá jiná - nějací vitamíni a mineráli se tam vyskytnou, jinak mrtvo pusto prázdno neboli opak přirozené čerstvé výživy.
Při (nedoporučené) pravidelné dlouhodobé konzumaci by bylo jistě vhodnější si ho připravovat doma z čerstvého mlíka od kraviňáka a nespoléhat se na korporátní velkoproducentské maximalizátory zisku a šiditele kvality.

Jinak ovšem jakýkoli kysaný mléčný výrobek (jogurt, kyška, podmáslí/acidofil, kysaná smetana....) je nesrovnatelně zdravější a stravitelnější.
Válka je mír!
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dík. Já to žeru quli vláknině a protože mito šutná (a narozdíl od čehokoli inačího potem zplynuju sice taky ale míň). Jaxem tu už spal mockrát - nemám ale patent na rozum.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A má to (očekávané) pokračování... neblokovatelná reklama na pokecu o fijatech mi fčíl (= dyž sem tam čerstvě zase objednáááál) zase nutí grizly.cz a to zcela fsouladu (přímo 12x TFUJ=BLÉ!) se zdravou výživou...
grizly.jpg
Lachende Bestien
Letec

pavproch píše: včera, 11:45...Já to žeru .... protože mito šutná...
Dík za upřesnění, to leccos vysvětluje, ze značné freqence slova ZDRAVÍ v původním komentáři o lupancích jsem si vytvořil poněkud klamavou představu.

Na stránkách gryzlího jsem našel jen jedny oturbové lípunky - za bratru 110 káčé za půl kila z levného kraje zěvňe nepošly.

Ve složení necelá třetina (relativně zdravých) otrub, většinu tvoří spíše více než méně nezdravé sacharidy v bílé mouce, rafinovaném cukru a glukóze a nakonec jako plesňivjející třešňička na "čokoládovém" dortu z kakaové díry čistá chemikálie hydroxid sodný (lživě označený jako sůl, což je bohužel legální a běžné nejen v ukrochechostánu).

Takže IMHO má tento produkt v kombu s korporátním kundenzoovaným mleakem ke zdravé sňídaňi pomjerňe hodně daleko, vám však doporučím toto míňeňí nesďealet a užívat si věmů z chuťových buňek. \m/
Válka je mír!
Odpovědět