whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
Tak to bylo nakonec 96 vs slíbených 24h, ale co už = mám to fprackách (a fčíl mi to bude ležet na stole - jaxem spal, nespěchal sem NATO).
Fčíl sem pro porovnání objednal další drobnost, zase do stejného alzaboxu a zase mi slíbili zítra do 12:00, uvidíme jak to teda bude fprc dny, ne přes víkend.
Fčíl sem pro porovnání objednal další drobnost, zase do stejného alzaboxu a zase mi slíbili zítra do 12:00, uvidíme jak to teda bude fprc dny, ne přes víkend.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- GeneHawkins
- Letec
Kua já už byl napnutej jak xˇandy!
Bylo mi vyčteno, že to tu plevelim, paq taky ale že to neva, tak už teda tu plevelící story dokončím: alza ve fšední den to (24h) nestihla o 30min. Narozdíl od víkendu (24vs.96h). Takže asitak.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude asi specifickým regionem. Já měl fčera slíbeno do 17 k vyzvednutí a v 16:45 sms, že je to ready.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
BOB: Je ale potřeba dodat, že bydlíš do 30 minut autem od Alzy...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
A my ten náš box je ca 370 km ... takže 30minut zpoždění je IMHO "splněno".
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Alza nerozváží vše z centrálního skladu, vzdálenost od Prahy tak je irelevantní.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
To je jedno odkud to vozí, ve fšední den i tady u nás na dálném východě fpodstatě dodrželi těch jimi slibovaných 24h, přes víkend ale z 24 bylo najednou 96.
To úplně jedno není. Kdyby se to vozilo z Prahy, budeš mít dobu doručení jako u Pošty.
Tím, že se to z Prahy nevozí, máš dobu doručení i v tom koutě republiky relativně krátkou. Důvod, proč se z 24 stalo všedních 48 (zbylých 48 o víkendu nepočítám) bylo pravděpodobně z kapacitních důvodů, kdy se ne každý kout republiky zaváží i o víkendech (proto víkendové hodiny vyňaty) a pravděpodobně se tvůj balík do aut pro páteční svoz nevešel.
Víc bych v tom nehledal.
Tím, že se to z Prahy nevozí, máš dobu doručení i v tom koutě republiky relativně krátkou. Důvod, proč se z 24 stalo všedních 48 (zbylých 48 o víkendu nepočítám) bylo pravděpodobně z kapacitních důvodů, kdy se ne každý kout republiky zaváží i o víkendech (proto víkendové hodiny vyňaty) a pravděpodobně se tvůj balík do aut pro páteční svoz nevešel.
Víc bych v tom nehledal.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW