Rychlodotazy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
Uvidime, dam vediet ked prebehne "Akce kulovy blesk na 4 kolesach" 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- GeneHawkins
- Letec
Nemusí ho odhlásit. České úřady zajistí odhlášení na Slovensku samy.
Ahoj, mám pretezkou rychlo otázku : vypozoroval někdo, jaké musí být teď v zimě počasí večer nebo v noci (mlha pod mrakem jasno apod), že bude ráno auto namrzlé? Nebo naopak co musí být večer v noci aby namrzlé nebylo?
Jde o to, jestli mám večer dávat vnější zakrytí čelního skla. Nebo to je zbytečný. Třeba na dnes ráno (ráno zataženo 1 st) zbytečné bylo.
Jde o to, jestli mám večer dávat vnější zakrytí čelního skla. Nebo to je zbytečný. Třeba na dnes ráno (ráno zataženo 1 st) zbytečné bylo.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
Taky zakrývám, odhadnout esli ráno námraza bude nebo ne není imho jednoduché, proto od ca půlky říjence do půlky dubence zakrývám radší vždy (pokaždé když parkuju venku, ne pod střechou) - sundat zbytečně nasazenou plachtu je imho ráno míň práce/zdržení než škrábat dyž se netrefím s odhadem.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Riesil som podobnu otazku kvoli automatizacii vyhrievania prijazdovej cesty. 100% presne sa to da urcit pri merani teploty povrchu, teploty vzduchu a vlhkosti vzduchu. Z teploty a vlhkosti vzduchu sa da vyratat rosny bod a ak je povrch chladnejsi ako 0°C a zaroven chladnejsi ako rosny bod tak zamrzne.
V praxi pre tvoju otazku: namrazu mozno ocakavat pri - teplotach a vysokej vlhkosti vzduchu(70-80% a viac). Takze ak v predpovedi na 5 rano vidis -1°C a 82% vlhkost tak vies ze na 99% bude potrebne skrabat okno.
V praxi pre tvoju otazku: namrazu mozno ocakavat pri - teplotach a vysokej vlhkosti vzduchu(70-80% a viac). Takze ak v predpovedi na 5 rano vidis -1°C a 82% vlhkost tak vies ze na 99% bude potrebne skrabat okno.