Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Brus »

to se chemicky zrekonstruuje z některých složek toho původního mléka, standardizace, homogenizace, UHT ohřev.. úplná mňamka
Pravda vyděsí
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak ono je to jak pomaranc vs pomarancovy dzus z koncentratu...
zabijes vsetko co v tom je pre nekonecnu zivotnost :|
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Že NATOm proběhly tepelné procesy (a jaké) vím (máti byla mlíkařka), ale prostě mně to extra šutná.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jako, když jsem byl tuhle v mlékárně a technolog mi povídá: tady už nějakých pár let mléko neděláme. Ten nápoj, který balíme, nemá s mlékem pranic společné.
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jel jsem opravdu uzkou ulici mezi ploty a v protismeru deda v <>, minout se vazne neslo, za nim byl vjezd k domu tak 15m, za mnou v nedohlednu. Chvili jsem gestikuloval a kroutil hlavou, ze ja fakt ne, ze on to ma kousek, tak teda zacal couvat, vzal to zleva doprava a vrazil do pletivoveho plotu, vylezla babka obhlizet skody. To uz jsem nedal a vycouval jsem celou tu ulici, objel to jinudy a pak jsem to povidal znamemu, za kterym jsem jel a on na to: cerveny <> ze? tak ten do me nedavno normalne naboural
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No tak to jsi z toho vyvázl aspoň se zdravou kůží. :D

Já si taky musím postěžovat, v pondělí jsem vyjel s Fordem a měl jsem pocit, že jsem na vibrátoru, auto se klepalo jak drahý pes.

Dnes návštěva servisu Ford ve Valmezu, nejprve do toho nechtěli jít (motor nešel na 8 válců), protože motor v létě skládala celý kovaný Unitesta a mám to jít reklamovat u nich. Už jsem viděl všechny svaté, ale naštěstí ještě zkontrolovali motor pohledem a KUNA KUNDA přehryzala kabeláž. Na jednu stranu nasrání ze zbytečné investice, na druhou úleva, že není nic s motorem. Otázka, za jak dlouho budou díly... (1-3 měsíce) zase vytáhnu starého dobrého Transportéra. Zatím čekám na cenovou nabídku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět