IT poradna
Re: IT poradna
Ta už byla, taky nic (významného). Ale dík za nápad.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak moje Win10 story má (asi) už konec - sem lenif to celé znova popisovat, tady je skrínšot mé samomluvy na zive.cz:
Nějakým omylem sem měl fčíl záchvat čiré mysli a mám dotaz/IT námět: Je nějaký web-vyhledávač zboží (levného!), který by hledal NEJLEVNĚJŠÍ ne podle ceny jen toho zboží (fčíl sem hledal krabici 100ks pytlíků čaje Yellow Label, ale jen ten, nechcu dělat multi-nákup) ale podle ceny za konkrétní 1ks toho zboží ale vč. dopravy?
Heureka a spol to neumí, uvádějí zvlášť cenu a zvlášť dopravné = člověk to musí manuálně srovnávat.....
Heureka a spol to neumí, uvádějí zvlášť cenu a zvlášť dopravné = člověk to musí manuálně srovnávat.....
Však je tam i volba "nejlevnější včetně dopravy".
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Máš Ty pravdu, sic je to tam až na druhé rozkliknutí, ale je. Sem nevěděl/neznal. Kuju.
EDIT: Jen potvrzení toho, jak mě geront obral o fšímavost....
EDIT: Jen potvrzení toho, jak mě geront obral o fšímavost....
- Lachende Bestien
- Letec
Prachofka (nejnižší kvalita za paradoxně mnohdy nejvyšší cenu za kg) f pytlících od liptóna už 10+ let obsahuje nespecifikové chemické aromatizující sloučeniny.
U žádného jiného "nearomatizovaného" černého čaje bez uváděné příchutě typu érl gay/citron etc. jsem přítomnost přidaného chemického aroma nezaznamenal.
https://www.ferpotravina.cz/cerny-caj/l ... spol-s-r-o
Bon apetit.
U žádného jiného "nearomatizovaného" černého čaje bez uváděné příchutě typu érl gay/citron etc. jsem přítomnost přidaného chemického aroma nezaznamenal.
https://www.ferpotravina.cz/cerny-caj/l ... spol-s-r-o
Bon apetit.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Dík, zajímavé.
Možná teda něco obsahuje a to něco je asi návykové, už sem zkoušel ledasjaké pytlíky s černým (deklarovaně NEochuceným) čajem (Pickwik, Ahmad atd) a tfuj, nešutnají, zatímco Yellow šutná, fest.
A pytlíky proto, že s nima snadná a jednoduchá manipulace - příprava čaje u mně (narozdíl od kafe, se kterým sa ráth babrám s ručním mlýnkem a melu si) musí být fik-fik.
Možná teda něco obsahuje a to něco je asi návykové, už sem zkoušel ledasjaké pytlíky s černým (deklarovaně NEochuceným) čajem (Pickwik, Ahmad atd) a tfuj, nešutnají, zatímco Yellow šutná, fest.
A pytlíky proto, že s nima snadná a jednoduchá manipulace - příprava čaje u mně (narozdíl od kafe, se kterým sa ráth babrám s ručním mlýnkem a melu si) musí být fik-fik.
Z5 k IT - neska od rána bojuju s Win11Pro (a zatím bez úspěchu): Potřebuju nastavit (externí datový) disk F: (datastick USB O2, neobejdu se bez něj = trvale v portu) jako skrytý a nelze nijak a ničím: Ani průzkumníkem, ani správcem disků ani jiným file managerem, ten disk je nějaký divný/začarovaný.... nebo ty moje wokna. Grrr. Nemáte něgdo nějaký nápad?
Dík, ale ne. Je tam exe, který se při startu musí spustit a bez písmena by to nefungovalo.