Je to logické…zákon totiž o citelnosti i mluví.
Je dobře, že NSS má rozsudek.
Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak to koukám, no je to jen dobře. 
Málokdy sem píšu, fčíl ale prostě musím: Má pravdu. Brrrr.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mně nepřestává udivovat, co je Turek za šaška a jak rychle se mu ta image macho alfa týpka dokázala rozpadnout
Když se vztekám se svými zaměstnanci / dodavateli / zákazníky, často si nakonec řeknu, že co bych chtěl. Bejt ty lidi chytrý, tak sedí na jinejch židlích.
By mě zajímalo, co si myslí chudák Tykač, když si sjednal tuhle pakáž
Když se vztekám se svými zaměstnanci / dodavateli / zákazníky, často si nakonec řeknu, že co bych chtěl. Bejt ty lidi chytrý, tak sedí na jinejch židlích.
By mě zajímalo, co si myslí chudák Tykač, když si sjednal tuhle pakáž
black on black, petliter, jebem na too 
Ano, je to tak. Zajímalo by mě, kde jsou ti tolikrát proklamovaní vědci, inženýři a doktoři? Ať už z rozvojových zemí nebo teď aktuálně z Ukrajiny. Kdyby reálně existovali, tak je jich plná německá i česká televize. Takovou příležitost by si nenechali ujít. Ale zdá se, že evropští voliči postupně začínají procitat. Zda to bude stačit, toť otázka.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
narazit na ua doktora v nemocnici u nas na vychode neni uplne nemozne. Ale to neznamena, ze nema pravdu
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak u nás jich pracuje přes ⅔. Nemusí to být zrovna raketový vědec… Důležité jsou také pozice, které hrdý Čech dělat nechce a nebude.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW