Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

jj, máme taky takový stroj ve výrobě... Díky - už raději nikdy nechci. Cena fajn, parametry na propagačním letáčku super. To je tak ale vše.
270kW
195kW
107kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak věřím ze Hans nejsou zadny smoulove :)
V EURech to lizlo 7 cifery. echt Cinan bez znacky stal tretinu.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.

Zatial co som mal cest s cinskymi strojmi v servisoch, potravinarskej vyrobe a lahkej priemyselnej vyrobe tak zo zaciatku super - parametre spickove, cena tretinova... Ale servisovat to? Niekedy mam chut pri servise olizat elektricky privod.

Dokumentacia bud ziadna alebo cinstina prelozena do anglictiny... PLC su cinske kopie 15-20rocnych siemensov, co kus to original kde dokumentacia pozostava z redditu a aliexpressu. Nahradne diely zhanam podla fotiek lebo tam vyrobcovia vznikaju, kopiruju, krachuju a premenuvavaju vyrobky v priebehu mesiacov. Support vacsinou vo forme WhatsAppu. Zapojenie vodicov porovnatelne len so strojmi z egyptu. Vela veci vo forme dokoncit doma. Senzory tam vacsinou v priebehu par mesiacov skoncia europske lebo tie este nemaju poriadne okopirovane.

Vo vyrobe s minimalnou pridanou hodnotou kde sa ide na obrovsku kvantitu, a tyzdnova odstavka stroja nesposobi katastrofu(vyroba igelitovych sackov, vyroba parkov) to obcas dava zmysel. Na nieco seriozne to je samovrazda.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jerry píše: úte 02 pro 21:59 Teď jsem koukal na reportáž z Číny. Hodně lidí pracuje 6 dní v týdnu od 9 do 9. Technologie už mají taky.
jezdim tam pravidelne a co mi rikali, tak je to podobne jako ukacka, srbove, filipinci tady. Lidi ve vyrobe jsou mladi ze zapadu ciny, kteri prijedou na pobrezi vydelat, oni tam nemaji zadny zivot, rubou 12h smeny 6 dni v tydnu a bydli v arealu fabriky na ubytovne. Lidi s VS vzdelanim pracuji 5 dni v tydnu a podminky maji uplne jine
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

abgx1 píše: stř 03 pro 22:38 Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.
To nám jednou udělali i hrdí čeští patrioti.
Jakože sice mají smluvní povinnost to odebrat, ale že to nechtějí a že nám to nezaplatí.
Nezájem, dodáno.
Z jejich strany taky nezájem a měsíce běžely.
Po e-mailu, že zítra tu pohledávku rozdělím a podám insolvenční návrh, mi odepsal jejich externí JUDr., že to soud stejně zamítne, ale že z důvodu "ochrany reputace" mi to teda zaplatí.
Chlapi s velkým Ch už dávno vymřeli, řídí to lůza na všech kontinentech.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Brus píše: včera, 07:08
jerry píše: úte 02 pro 21:59 Teď jsem koukal na reportáž z Číny. Hodně lidí pracuje 6 dní v týdnu od 9 do 9. Technologie už mají taky.
jezdim tam pravidelne a co mi rikali, tak je to podobne jako ukacka, srbove, filipinci tady. Lidi ve vyrobe jsou mladi ze zapadu ciny, kteri prijedou na pobrezi vydelat, oni tam nemaji zadny zivot, rubou 12h smeny 6 dni v tydnu a bydli v arealu fabriky na ubytovne. Lidi s VS vzdelanim pracuji 5 dni v tydnu a podminky maji uplne jine
Docela jsem zíral na ty rychlovlaky. Je to po celé železniční síti nebo mezi velkými městy na východě?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Stepan píše: včera, 08:51
abgx1 píše: stř 03 pro 22:38 Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.
To nám jednou udělali i hrdí čeští patrioti.
Jakože sice mají smluvní povinnost to odebrat, ale že to nechtějí a že nám to nezaplatí.
Nezájem, dodáno.
Z jejich strany taky nezájem a měsíce běžely.
Po e-mailu, že zítra tu pohledávku rozdělím a podám insolvenční návrh, mi odepsal jejich externí JUDr., že to soud stejně zamítne, ale že z důvodu "ochrany reputace" mi to teda zaplatí.
Chlapi s velkým Ch už dávno vymřeli, řídí to lůza na všech kontinentech.
Tak tieto zaplatili vsetky, len uz nedoslo k transportu. V tomto problem nebol.
Odpovědět