Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

jj, máme taky takový stroj ve výrobě... Díky - už raději nikdy nechci. Cena fajn, parametry na propagačním letáčku super. To je tak ale vše.
270kW
195kW
107kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak věřím ze Hans nejsou zadny smoulove :)
V EURech to lizlo 7 cifery. echt Cinan bez znacky stal tretinu.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.

Zatial co som mal cest s cinskymi strojmi v servisoch, potravinarskej vyrobe a lahkej priemyselnej vyrobe tak zo zaciatku super - parametre spickove, cena tretinova... Ale servisovat to? Niekedy mam chut pri servise olizat elektricky privod.

Dokumentacia bud ziadna alebo cinstina prelozena do anglictiny... PLC su cinske kopie 15-20rocnych siemensov, co kus to original kde dokumentacia pozostava z redditu a aliexpressu. Nahradne diely zhanam podla fotiek lebo tam vyrobcovia vznikaju, kopiruju, krachuju a premenuvavaju vyrobky v priebehu mesiacov. Support vacsinou vo forme WhatsAppu. Zapojenie vodicov porovnatelne len so strojmi z egyptu. Vela veci vo forme dokoncit doma. Senzory tam vacsinou v priebehu par mesiacov skoncia europske lebo tie este nemaju poriadne okopirovane.

Vo vyrobe s minimalnou pridanou hodnotou kde sa ide na obrovsku kvantitu, a tyzdnova odstavka stroja nesposobi katastrofu(vyroba igelitovych sackov, vyroba parkov) to obcas dava zmysel. Na nieco seriozne to je samovrazda.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jerry píše: úte 02 pro 21:59 Teď jsem koukal na reportáž z Číny. Hodně lidí pracuje 6 dní v týdnu od 9 do 9. Technologie už mají taky.
jezdim tam pravidelne a co mi rikali, tak je to podobne jako ukacka, srbove, filipinci tady. Lidi ve vyrobe jsou mladi ze zapadu ciny, kteri prijedou na pobrezi vydelat, oni tam nemaji zadny zivot, rubou 12h smeny 6 dni v tydnu a bydli v arealu fabriky na ubytovne. Lidi s VS vzdelanim pracuji 5 dni v tydnu a podminky maji uplne jine
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

abgx1 píše: stř 03 pro 22:38 Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.
To nám jednou udělali i hrdí čeští patrioti.
Jakože sice mají smluvní povinnost to odebrat, ale že to nechtějí a že nám to nezaplatí.
Nezájem, dodáno.
Z jejich strany taky nezájem a měsíce běžely.
Po e-mailu, že zítra tu pohledávku rozdělím a podám insolvenční návrh, mi odepsal jejich externí JUDr., že to soud stejně zamítne, ale že z důvodu "ochrany reputace" mi to teda zaplatí.
Chlapi s velkým Ch už dávno vymřeli, řídí to lůza na všech kontinentech.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Brus píše: čtv 04 pro 07:08
jerry píše: úte 02 pro 21:59 Teď jsem koukal na reportáž z Číny. Hodně lidí pracuje 6 dní v týdnu od 9 do 9. Technologie už mají taky.
jezdim tam pravidelne a co mi rikali, tak je to podobne jako ukacka, srbove, filipinci tady. Lidi ve vyrobe jsou mladi ze zapadu ciny, kteri prijedou na pobrezi vydelat, oni tam nemaji zadny zivot, rubou 12h smeny 6 dni v tydnu a bydli v arealu fabriky na ubytovne. Lidi s VS vzdelanim pracuji 5 dni v tydnu a podminky maji uplne jine
Docela jsem zíral na ty rychlovlaky. Je to po celé železniční síti nebo mezi velkými městy na východě?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Stepan píše: čtv 04 pro 08:51
abgx1 píše: stř 03 pro 22:38 Tu v Magne zakopavaju o 3000 prevodoviek ktore si pred rokmi objednal myslim Lynk & Co. Prevzali si z nich jednociferny pocet kusov, tie okopirovali a vyrabaju si ich sami.
To nám jednou udělali i hrdí čeští patrioti.
Jakože sice mají smluvní povinnost to odebrat, ale že to nechtějí a že nám to nezaplatí.
Nezájem, dodáno.
Z jejich strany taky nezájem a měsíce běžely.
Po e-mailu, že zítra tu pohledávku rozdělím a podám insolvenční návrh, mi odepsal jejich externí JUDr., že to soud stejně zamítne, ale že z důvodu "ochrany reputace" mi to teda zaplatí.
Chlapi s velkým Ch už dávno vymřeli, řídí to lůza na všech kontinentech.
Tak tieto zaplatili vsetky, len uz nedoslo k transportu. V tomto problem nebol.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Stepan píše: pon 17 lis 20:11 Jsou to kokoti, to starší Ducato už má 160kkm, dám mu ještě rok, bude mít +-250 a objednám velkou Dailynu. Snad bude líp.
Ta sračka Fiaťácká nemá měrku oleje. Objem náplně dle návodu 6,7l. Volá todor z cest.

Píše to málo oleje.
Tak ho kup a nalej ho tam.
Vono to furt píše, že to má málo voleje.
Tak ho tam nalej víc.
Nebude to moc?
Nevim vole, dyť minule jsme taky dolili dva litry než se to chytlo.
Vono to furt píše, že to má málo voleje.
Koliks ho tam nalil?
Dvě litrovky. (Z pumpy za 490/l)
Tak už na to ser. Ráno ti před nakládkou uděláme rychlovýměnu, stejně už je čas, a srovnáme to.
...
Jsem dojel ještě 200 kiláků domů, jaks říkal.
No?
A ráno jsem to nastartoval
A?
A vono to píše, že to má moc oleje.
Tak to hoď na jámu a jdem na to.
...
Hele ten filtr nesedí
Jak nesedí?
No na tom autě je normálně vložka v plastovým klobouku a tys mi dal ocelovou patronu...
...
Já to u Vás DOPIČE objednal podle VINka, můžete mi vysvětlit...
Jo, u Ducata VINko nic neznamená, tam jsou dvě varianty, je to 50/50, měl jste smůlu...
Dyť to u Vás neberu poprvý...
Jo, ale kolega je novej víte.

Je to radost \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jaký jsi zvolil druh sebevraždy?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

dneska jsem měl výstup s vychrtlou fetkou ve Smradu for 2. Odbočoval přes zákaz do leva, jenomže v protisměru kolona aut. Tak hodil blinkr a zablokoval tak svůj pruh. Dovolil jsem si zatroubit. Vystoupil, že prej "vo co ti de mrtko". Chvilku jsme si povídali a pak jsem se ho zeptal, zda chce proplesknout. Na to mi řekl, že mám štěstí, že mám v autě děti.
No, on netušil, že kdybych děti v autě neměl, tak náš rozhovor by už dávno neprobíhal...již po úvodním "mrtko" by byl konec v prvním kole.
Ty děti mají blahodární vliv na klid duše... :ymhug:
270kW
195kW
107kW
Odpovědět