Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
pavproch: je to nová móda.
Sranda je, že je předjedeš a oni na tebe blikají… přitom při předjíždění dám tak 55kmh
Sranda je, že je předjedeš a oni na tebe blikají… přitom při předjíždění dám tak 55kmh
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Německá ekonomika je o 1 % větší než na konci roku 2017, zatímco hospodářství USA vzrostlo o 19 %.
Pravda vyděsí
Denně sleduju německou tv a vůbec mi to neudivuje.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Co znamená větší? HDP? Rychle jsem to hodil do AI a ta mi píše: Indie a Čína +-75%; Turecko: 50%; USA 28% a Německo 10%. Česko 28% podobně jako USA.
Je to znepokojivá statistika, kterou si způsobují sami občané. Kdo v EU bude hlasovat pro více práce za více peněz? Všichni se chceme mít lépe za méně. Hlavní témata v Evropě jsou: omezení levné pracovní síly, 4-denní pracovní týden, zkrácené úvazky. Kde chceš brát růst?
Je to znepokojivá statistika, kterou si způsobují sami občané. Kdo v EU bude hlasovat pro více práce za více peněz? Všichni se chceme mít lépe za méně. Hlavní témata v Evropě jsou: omezení levné pracovní síly, 4-denní pracovní týden, zkrácené úvazky. Kde chceš brát růst?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Dělat se chce málo lidem, ale svátků a oslav mraky. Po dlouhé době jsem něco potřeboval v bance. Teď jsem se vrátil. Noví lidi, sice obchodní úsměv, ale musíte si to zařídit sám, my to už neděláme. A že to máte na stránkách? Jejda, to je chyba, musíme je aktualizovat. Když jsem před 20 lety zakládal účet, bylo vedení zdarma, karta zdarma, transakce zdarma, obsluha super, která ale už je v penzi. Teď se vše platí a služby horší. Za 20 let, co mám byt v rajchu, by mi nestačila A4, abych vypsal, v čem se co a jak tu zhoršilo. Ale v tv furt melou stejnou propagandu. Za všechno můžou údajní populisté, trump, rusáci, emise co2. Propaganda stejná jako za komoušů, ale naruby. Loď se potápí a blázni se radujou.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
AI mi psalo nesmysly, tak jsem to trochu overoval pres statistiky OECD: Ano, jde o HDP a ty cisla docela odpovidaly. CZ je asi 10%, stejne jako treba vysmivane UK. Ostatne taky jsem ted nekde videl ze Evropa dohanela USA tak do 80 let, pak to bylo tak na par a poslednich 25- 30 let to jde do kytekHondaMan píše: ↑pon 01 pro 13:41 Co znamená větší? HDP? Rychle jsem to hodil do AI a ta mi píše: Indie a Čína +-75%; Turecko: 50%; USA 28% a Německo 10%. Česko 28% podobně jako USA.
Pravda vyděsí
Teď jsem koukal na reportáž z Číny. Hodně lidí pracuje 6 dní v týdnu od 9 do 9. Technologie už mají taky.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ehm...technologie mají, protože valnou většinu z nich, ukradli.
A pracují tak proto, že jim to nařídila strana a vláda
EDIT: zrovna koukám na test nějaké čínské "limuzíny" - motor to má ukradený 2.0T od VW a převodovku od Aisinu
Jo, pokrok!
A pracují tak proto, že jim to nařídila strana a vláda
EDIT: zrovna koukám na test nějaké čínské "limuzíny" - motor to má ukradený 2.0T od VW a převodovku od Aisinu
Jo, pokrok!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Vono technologie není jenom vo tom, co obsahuje výrobek. Ale i jak ten výrobek tvoříš.
Domnívám se, že spousta "tradičních českých" výrobců si o těch mašinách, co stojí v čínských fabrikách, může nechat jenom zdát. Jasně, nebavím se o automobilkách. Ale spousta jejich subek už by možná čuměla.
Když jsem teď viděl, co mi v tomhle kontextu nabízel Ital a co mi nabízel čínskej importér. Nejen v otázce financí, ale v otázce výkonových parametrů.
Zaspali jsme, fest...
black on black, petliter, jebem na too