Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Budeme držet palečky, abys vyvázl po uveřejnění informace, se zdravou kůží 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Což kůže...ale na teplé večeře jsem zvyklý 
Ale možná to udělám tak, jak mi kdysi radil, dnes již zesnulý, kamarád: nikomu nic neříkej a přivez to normálně rovnou domů. Mám to vozkoušený a funguje to. Nezmůže se na nic
Ale možná to udělám tak, jak mi kdysi radil, dnes již zesnulý, kamarád: nikomu nic neříkej a přivez to normálně rovnou domů. Mám to vozkoušený a funguje to. Nezmůže se na nic
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ty vole, nastoupil na me jejich vedouci.
Rval jsem vcera na toho jeho servisniho pucmidrata, ze co tam ma co cpat origo dily, kdyz se ho vo to nikdo neprosi a nema to schvaleny.
Tak to jsem prej byl nefer.
Prej tam to okno dali origo na vyslovnou zadost pojistovny. Ze voni jako nechteli…
Tak pan vedouci dostal ukol.
At mi tuhle sracku da pisemne a pripoji k tomu ten pokyn pojistovny.
To sem zvedavej
Rval jsem vcera na toho jeho servisniho pucmidrata, ze co tam ma co cpat origo dily, kdyz se ho vo to nikdo neprosi a nema to schvaleny.
Tak to jsem prej byl nefer.
Prej tam to okno dali origo na vyslovnou zadost pojistovny. Ze voni jako nechteli…
Tak pan vedouci dostal ukol.
At mi tuhle sracku da pisemne a pripoji k tomu ten pokyn pojistovny.
To sem zvedavej
black on black, petliter, jebem na too 
Uz jsem ho dojedl.
Voni kluci kdyz pocitali co kde jak jim mam doplatit, tak si zapomneli odecist plneni pojistovny a jenom meli pocit, ze je tam to kraceni plneni, takze to ze mam platit raketu jim neprislo divny.
Tak jsem se musel se trema (!) z nich strasne zhadat, nez mi zavolal nas pojistovak, jestli jsem si vedomej, ze vedu valku kvuli necemu, co kdyz se zaokrouhli na tisice, tak je to nula…
Ups
Voni kluci kdyz pocitali co kde jak jim mam doplatit, tak si zapomneli odecist plneni pojistovny a jenom meli pocit, ze je tam to kraceni plneni, takze to ze mam platit raketu jim neprislo divny.
Tak jsem se musel se trema (!) z nich strasne zhadat, nez mi zavolal nas pojistovak, jestli jsem si vedomej, ze vedu valku kvuli necemu, co kdyz se zaokrouhli na tisice, tak je to nula…
Ups
black on black, petliter, jebem na too 
No tak nakonec pohádka se šťastným koncem 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Snad nie je pilot.
Včera při výletě po české Šumavě v úseku několika kilometrů od rána do odpoledne namrzlá silnice několik kilometrů mezi Kvildou a Borovými Ladami. V sevřeném údolí studené Vltavy celodenní teplota pod nulou. Bezpečná rychlost kolem 30 a furt jsem trnul koho nad poměry rychle jedoucího potkám. A silničáři to za celý den neposypou.
Naposledy upravil(a) jerry dne sob 08 lis 15:17, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.