IT poradna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od pavproch »

Takjo, už i PDF podepíšu (a zbavil sem se přitem i vytváření nechtěné zálohy bak). Hurá!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
hyundaiclub
Spolujezdec

Příspěvek od hyundaiclub »

petr_riha píše: ned 08 čer 17:24 Aktualizace z win10 na win11 je možná s vypnutím hw konfiguracniho testu během instalace. Dostaneš je i na železa, které mají dle MS nedostatečnou konfiguraci, ale reálně dostatečná je. Co se s tím stane do budoucna, nikdo neví, alw nyní to nainstalovat takto jde.

Nechat win10 bez aktualizaci je sebevražda.
Znam lidi, co jedou skoro 20 let na Win XP i bez antiviru a jako no problem. Ale do banky bych se na tom kompu asi neprihlasoval :)

Ohledne Win 11, mám je v pc uz od doby co vysly a to jsem byl fanda Win10. Jedenactky se daji nainstalovat i na starsi kompy, co nemaji cip TPM, Uefi bios i s nepodporovany procesor.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hledám/gůglím blbě nebo sa opravdu nedělá?

Fprci (v souvislosti s prodejem areálu firmy) už neyedu skrz wifinu ale skrz mobilní data od O2 (mám tarif 30GB na měsíc, doposud skrz wifi sem nejvíc zežral 16GB za měsíc = je to fpoho), akoráth... mám USBA modem od O2 (Huawei) a musím na něj používat redukci USBA na C, abych ho zapích do ntb (má enem USBC konektory). Fčíl sem hledal nějaký LTE modem s USBC a nenašel (všechny jen USBA) ... neviděli ste někde něco takového? (Aby to ale "hrálo" se SIM od O2 CZ.) Dík.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Do prtele, to sem teda yelenec (IT jak inak):
Doma i fprci 100% stejná sestava (noťas, dok, z něj USBA rozbočovač) a.... zatímco fprci dyž do toho USBA doku/rozbočovače strčím ten LTE modem Huawei, tak se sice rozsfítí modře (má napájení a signál/připojení), ale to kombo (noťas/dok) ho "nevidí" = musím ho strčit přímo do USBC portu noťasu, aby to fungovalo, doma se to fčíl taky zkoušel (samozřejmě při vypnuté wifi) a bez probléma modem modemuje i v doku/rozbočovači. Krucifiks, proč?
Odpovědět