Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Že je Turek určitě hovado, o tom bych se nikdy nepřel.
Ale že Apolena absolutně neomylně vytasí před volbama šukací kompro na chlapa z druhý strany názorovýho spektra. Achjo.
20 let starý, bouchačku v parku na ni vytáh, prsty ji lámal. Já nevim. Co že si zase vzpomněla až teď?
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

já si teda po 20ti letech ani nepamatuju koho jsem zrovna jebxxxxx :-D
Citroen C4 GP
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tohle je teď cool. Kamarád se rozvádí a znásilnění tam přistálo také...

Je to takovej hodnej kluk, takže "přiznal", že před 15 lety spolu mohli šukat úplně vožralí a že si nepamatuje, zdali souhlasila nebo ne :(( (nepamatuje si reálně nic, ale protistrana na něj nastoupila a on to posral) ...pak spolu ještě 14 let žili v několika zemích světa, on ji živil, mají spolu děti...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Btw. “hodnych kluku”, co se sebou nechavaji neskutecne cvicit svyma mocne emancipovanyma partnerkama, vidim v posledni dobe nechutne moc.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Tak Prcina si za 3 giga kupuje železárny... Tak určitě. To je zase nějaká levá. By mě zajímalo čí ty prachy jsou. Jestli Babiše, Zemana nebo rusáku.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stejně je to zajímavé, celý tým manažerů a stratégů a stejně se jim povede poslat takový gigant do kopru.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: stř 16 črc 13:34 Tak Prcina si za 3 giga kupuje železárny... Tak určitě. To je zase nějaká levá. By mě zajímalo čí ty prachy jsou. Jestli Babiše, Zemana nebo rusáku.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
Imo totální past na blbečky.

https://www.e15.cz/byznys/pecina-ovladn ... li-1426067
Pecina nyní doufá, že podnik převezme co nejdříve. Překvapením však je, že ve výrobě chce pokračovat ve formě tollingu. „Již od počátku projevuji zájem o koupi běžícího závodu se zkušenými zaměstnanci, kteří mají jistě velkou zásluhu na tom, že se daří udržet výrobu, a budeme tak moci pokračovat ve výrobě ocelových produktů. Výroba v huti bude pokračovat formou tollingu, a to jak ze strany společnosti VMT, tak společnosti Donquixote. O konkrétních podmínkách budeme se zástupci obou společností jednat,“ říká Pecina. Společnost VTM patří do skupiny CE Industries Jaroslava Strnada.
S koupí mu pomůže nově zřízený fond kvalifikovaných investorů Iromet, do něhož shání peníze bankovní skupina Creditas Pavla Hubáčka. Kupní cena je přibližně tři miliardy korun.
Takže to zaplatí z peněz retailových investorů, ale prachy na jednom konci bude stahovat Strnad a na druhým Bůh ví kdo.
Za pár let to bude řádně vykuchaný na prodej znovu a pak už si to Strnad koupí napřímo jak chlap.
:ymparty:
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Dostala se mi do rukou letos vydaná 100 Kč mince věnovaná Nejvyššímu soudu. Spravedlnost většinou zpodobňovaná se zavázanýma očima jako symbol nestranosti je na minci bez pásky přes oči. Gratulace tvůrcům, že se jim podařilo zobrazit situaci v českém soudnictví reálně :ymapplause:
https://www.cnb.cz/cs/bankovky-a-mince/ ... index.html
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Odpovědět