čaute,
v současné chvíli mám k dispozici mimořádné slevy a rád je využiju na tuto komunitu. Je v zájmu všech ušetřit nějakou korunu. V případě potřeby, mě můžete kontaktovat na telefonním čísle: 605 156 414, emailu: vojtech.kral@iallianz.cz, popřípadě zde do soukromé zprávy.
Potřebuji rodné číslo k načtení bonusů, SPZ vozidla a kolik ročně zhruba najedete. Děkuji. VK.
Autopojištění - kalkulace
Re: Autopojištění - kalkulace
Ahoj Vojto, mám zájem. Minule jsem si pojištění sjednával přes srovnávač xxxxxxxx a říkal jsem si, že to mám za pár minut z krku. No... akorát mi pak došel dopis od pojišťovny, že jsem si omylem sjednal pojistku bez havarijního pojištění, i když jsem ho chtěl. Navíc mi tam zapomněli započítat bonusy za bezeškodní průběh. Takže jsem to nakonec rušil a řešil znovu. Rád bych využil něco výhodnějšího, jen mě zajímá, jaká je ta "mimořádná sleva" oproti tomu, co mi ukazuje srovnávač? Ať vím, do čeho jdu. O kolika procentech se tu bavíme?
Ahoj Fičáku,
chápu, co myslíš. Ale právě u autopojištění bych se na cenu úplně neupínal. Jasně, řešil bych rozdíl tisíci korun, ale v řádech stokorun se to úplně nevyplatí. Každá pojišťovna má jiné podmínky, rozdílné přístupy ke škodám, a někdy ti do toho prostě nacpou plno výjimek, o kterých se dozvíš až ve chvíli, kdy to nejmíň potřebuješ.
To, co teď nabízím je, nejen aby to vyšlo dobře cenově, ale hlavně to opravdu krylo, co má. Ale konkrétně můžu hodit slevu až 25%. Záleží hodně na výši pojistného, u těch havarijek se to dá cpát víc.
chápu, co myslíš. Ale právě u autopojištění bych se na cenu úplně neupínal. Jasně, řešil bych rozdíl tisíci korun, ale v řádech stokorun se to úplně nevyplatí. Každá pojišťovna má jiné podmínky, rozdílné přístupy ke škodám, a někdy ti do toho prostě nacpou plno výjimek, o kterých se dozvíš až ve chvíli, kdy to nejmíň potřebuješ.
To, co teď nabízím je, nejen aby to vyšlo dobře cenově, ale hlavně to opravdu krylo, co má. Ale konkrétně můžu hodit slevu až 25%. Záleží hodně na výši pojistného, u těch havarijek se to dá cpát víc.
Jakým způsobem se výše slevy vypočítává odvíjí se od bezeškodního průběhu nebo jiných parametrů?
Já mám u Allianzu už desítky let fšechny pojistky (soukromé i firemní) = díky propojištěnosti, věrnosti a málo četným škodním událostem mám skoro na fšem slevy i 70% a víc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Úplně základní parametr je, čím vyšší roční pojistné, tím vyšší % sleva na pojistném. Ale nefunguje to plošně, když jste klient, který má jiný produkt a a potřebujeme se dostat na rozumnou částku někde jinde, je potřeba trošku individuální přístup a požádat si o mimořádnou slevu. V tomhle hraje roli to, kdo Vám to řeší

Celková cena pojistého se vypočítává na základě více faktorů - model auta, nájezd km, věk, místo bydliště - samozřejmě bonusy hrají velkou roli.