VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: VZKAZY

Příspěvek od řidičBOB »

:))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tvl! To by blbej neřekl :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Blbej by to neřek, ale přesto se to vyrábí a provozuje, i když jiné méně nebezpečné konání je trestné. Proč asi? V blbosti to není.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nemám ráth (nepřiměřené) houfování: Fčíl sem jel bramborem2 do prce (2,2km) a trvalo mito 20 minut - zřejmě v RpR (skanzen) byl/je nějaký sraz motorkářů (všech druhů od mopedu až po sajdu/chopper) a zrovně měli spanilou jízdu skrz naši dědinu - bylo jich snad (bezesrandy) tisíc a taxem jak péro dobrých 15+ minut stál na vjezdu na hlavní a musel je pozorovat/poslouchat, jak kraválovali a houkali jak zteklí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Měl bych tu vzkaz pro řidiče bíle Scaly 9AZ 15xx ze včerejší D11: Klidně si val jak potřebuješ... I by mi bylo u prdele, že mě podjedeš pravým, ale to, že se mi vecpeš do mezery, kterou si držím jako "bezpečnou" vzdálenost od auta před sebou načež tě probliknu - tak toho fuckače si příště odpusť a strč si ten prst do prdele, kkte.
A když už máš takovou potřebu spěchat, tak si příště natankuj. Nebo jsi jen vyměkl? Nijak jsem tě nenaháněl.. Jen jsem jel svých 180 a tobě tam vždy někdo vjel.

4 all: musím říct, že pokud jsem zrychloval jen pouze na 6tku, tak mu ta scala jela fakt dobře. Až jsem si říkal, jestli to třeba nemá nachipovaný?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tohle je vcelku časté - udržují mezeru a nějaký závodník, zpravidla s autem bez motoru, mě veme zprava a šup tam. Sice si nepomůže zhola nic, protože jede vláček x aut, ale asi se udělá. Pak, když může jet, tak samozřejmě nejede a navíc vlevo.
Prostě klasika.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět