VZKAZY
Re: VZKAZY
Blbej by to neřek, ale přesto se to vyrábí a provozuje, i když jiné méně nebezpečné konání je trestné. Proč asi? V blbosti to není.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nemám ráth (nepřiměřené) houfování: Fčíl sem jel bramborem2 do prce (2,2km) a trvalo mito 20 minut - zřejmě v RpR (skanzen) byl/je nějaký sraz motorkářů (všech druhů od mopedu až po sajdu/chopper) a zrovně měli spanilou jízdu skrz naši dědinu - bylo jich snad (bezesrandy) tisíc a taxem jak péro dobrých 15+ minut stál na vjezdu na hlavní a musel je pozorovat/poslouchat, jak kraválovali a houkali jak zteklí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Měl bych tu vzkaz pro řidiče bíle Scaly 9AZ 15xx ze včerejší D11: Klidně si val jak potřebuješ... I by mi bylo u prdele, že mě podjedeš pravým, ale to, že se mi vecpeš do mezery, kterou si držím jako "bezpečnou" vzdálenost od auta před sebou načež tě probliknu - tak toho fuckače si příště odpusť a strč si ten prst do prdele, kkte.
A když už máš takovou potřebu spěchat, tak si příště natankuj. Nebo jsi jen vyměkl? Nijak jsem tě nenaháněl.. Jen jsem jel svých 180 a tobě tam vždy někdo vjel.
4 all: musím říct, že pokud jsem zrychloval jen pouze na 6tku, tak mu ta scala jela fakt dobře. Až jsem si říkal, jestli to třeba nemá nachipovaný?
A když už máš takovou potřebu spěchat, tak si příště natankuj. Nebo jsi jen vyměkl? Nijak jsem tě nenaháněl.. Jen jsem jel svých 180 a tobě tam vždy někdo vjel.
4 all: musím říct, že pokud jsem zrychloval jen pouze na 6tku, tak mu ta scala jela fakt dobře. Až jsem si říkal, jestli to třeba nemá nachipovaný?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tohle je vcelku časté - udržují mezeru a nějaký závodník, zpravidla s autem bez motoru, mě veme zprava a šup tam. Sice si nepomůže zhola nic, protože jede vláček x aut, ale asi se udělá. Pak, když může jet, tak samozřejmě nejede a navíc vlevo.
Prostě klasika.
Prostě klasika.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time