Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
... a pak celá tramvaj vstala a zatleskala, vid? 

Já už to nějak doklepu. Ale moje děti, VŠ vzděláné a finančně zajištěné s vývojem ohledně migrace spokojené nejsou. Právě protože mají malé děti. Ale nemusí to tak vidět každý, to ti neberu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Máš moc úzké vidění světa. A to, že jsou tvé děti paranoidní, na tom nic nemění.
VŠ zmiňuješ proč? Spousta nás ji tu má taky, děti máme mnozí také a přesto paranoidní nejsme.
Shodou okolností s Plzní mám špatnou zkušenost jen jednu, cca 20 let zpět - okradení spoluobčany, ještě v době, kdy slovo "migrace" nebylo v denním tisku denně.Co z toho budeme dedukovat? Že je Plzeň horší než Chánov? Že je Ukrajinec horší než jiný, přestože jich znám desítky, kteří normálně makají, a i na docela zajímavých pozicích? Pokud tedy bude mord způsobený Čechem, odstěhuješ se se svými dětmi a vnuky někam do tramtárie, kde bude bezpečněji?
VŠ zmiňuješ proč? Spousta nás ji tu má taky, děti máme mnozí také a přesto paranoidní nejsme.
Shodou okolností s Plzní mám špatnou zkušenost jen jednu, cca 20 let zpět - okradení spoluobčany, ještě v době, kdy slovo "migrace" nebylo v denním tisku denně.Co z toho budeme dedukovat? Že je Plzeň horší než Chánov? Že je Ukrajinec horší než jiný, přestože jich znám desítky, kteří normálně makají, a i na docela zajímavých pozicích? Pokud tedy bude mord způsobený Čechem, odstěhuješ se se svými dětmi a vnuky někam do tramtárie, kde bude bezpečněji?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Co k tomu říci? Jen to, že každý člověk má právo na svůj názor. Takže si je ponecháme. OK? Já si jen postěžoval ze svého pohledu. A na správném místě, na lampárně, kde jinde 
EDIT: Cílem mého příspěvku nebyla dehonestace všech uprchlíků, ale postesk nad tím, že každá velká migrace přinese s sebou i hodně moc lumpů. A kdyby to bylo v Plzni bez problémů, tak by tam kvůli tomu nepřijel ukrajinský velvyslanec https://www.krimi-plzen.cz/a/setkani/. O situaci v Německu snad ani není nutné debatit.

EDIT: Cílem mého příspěvku nebyla dehonestace všech uprchlíků, ale postesk nad tím, že každá velká migrace přinese s sebou i hodně moc lumpů. A kdyby to bylo v Plzni bez problémů, tak by tam kvůli tomu nepřijel ukrajinský velvyslanec https://www.krimi-plzen.cz/a/setkani/. O situaci v Německu snad ani není nutné debatit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/p ... ou-rychle/
Podpisujem...nie je nic neprijemnejsie, kor ked takeho brzdiza-pridavaca dobehnem na Multaku...naposledy na Certovici Tesla S...jedine stastie bolo dost aut v ktorych sa potom zasekol a az na dialnici to vytazoslavne prefrcal 200kou okolo mna aby sa nasledne ustalil tak na 110km/h
Podpisujem...nie je nic neprijemnejsie, kor ked takeho brzdiza-pridavaca dobehnem na Multaku...naposledy na Certovici Tesla S...jedine stastie bolo dost aut v ktorych sa potom zasekol a az na dialnici to vytazoslavne prefrcal 200kou okolo mna aby sa nasledne ustalil tak na 110km/h

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To mi vykládej, teď jezdívám častěji Transporterem přes Makov a Harmanec a musím vynaložit veškerý um, abych se přes tyhle rovinkové závodníky dostal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
že se elektro-piloti (někteří) plahočí - souhlas. Rovinkového závodníka sem ale mezi nima ešče nepotkal (asi jim zrovna dochází šťáva v baterce....).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tohle se mi ještě nestalo. Teda od ev.
Ale ano, někteří řidiči jsou kkti. Dostupná výkoná technika to asi jen umocní...
Ale ano, někteří řidiči jsou kkti. Dostupná výkoná technika to asi jen umocní...
2.9T RWD
Samozřejmě, že EV je jen pár, ale některé neskutečně dráždí, že by je měla předjet zelená dodávka a jak to zkouší ujet v zatáčkách 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak ich trosku pritlacis o krajnicu na brdzach v lavotocivej zatacke...