Pokec 2011
Re: Pokec 2011
a já bych ho dal i do socky
lepší než stříbro 
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Taky z toho nejsem nadšený, ale pořád je to menší zlo, než se tím muset prodírat.powerball píše: jj schovanyho ho mam, ale stejnak tady pribejva vzdycky hrozne moc novejch prispevku v kazdym tematu a po rozkliknuti se mi ukaze jenom "Tento příspěvek napsal Smrťák, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek."
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Tak pánové řešte něco podnětného a neukazujte na druhé. 
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Nevim, třeba jsem tuhle projížděl Alfy na mobile.de a hrozně moc jich mělo "dřevěnej" volant, ale nemělo to ani origo rádio, vzádu ruční okna apod. Trochu nevkusDeli píše:a já bych ho dal i do sockylepší než stříbro
Mám rád automatické převodovky.
dřevěnej volant je taky super
a třeba nebylo vůbec origo rádio s CD, co ty víš 
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Identitu toho pošlapávatele báboviček samozřejmě znám, ale jsem rád, že po tvém nejasně formulovaném obvinění zaznělo veřejně, že já to nejsem.Pickuper píše:1) buď v klidu......mezi kandidáty na možného bonzáka jsi nikdy nefiguroval ... takže netřeba být vztahovačný![]()
2) identitu bonzáka znám, nicméně ji tu sdělovat nebudu. Pokud se ovšem dotyčný sám zeptá, rád mu odpovím.
3) netuším o jaké hysterii stále hovoříš.......Lutonskýmu jsem zcela korektním způsobem sdělil můj názor a ve stejném duchu požádal o deaktivaci účtu. Vlákno o odchodu jsem založil zcela záměrně s tím, že jsem předpokládal, že někteří jedinci ocení možnost zaskotačit si na mém hrobě. A nezklamali. Ale je pravda, že jsem čekal kvalitnější výlevy.![]()
4)šlapej si po čem chceš
TSI
156? Tam to byl nějakej Luxury paket a byl asi celkem levnej, protože jich to má většina. Přitom tam dávali celkem pěkný rádio v origo, škoda že ho všichni vyházeli. Bylo taky "dřevěný" a sedělo tam.Plant píše:Nevim, třeba jsem tuhle projížděl Alfy na mobile.de a hrozně moc jich mělo "dřevěnej" volant, ale nemělo to ani origo rádio, vzádu ruční okna apod. Trochu nevkusDeli píše:a já bych ho dal i do sockylepší než stříbro
Ale najít pěknej kousek ve sportpaketu je umění. A přitom ty sportovní pakety byly tři...
TSs
Mě se třeba 156 děsně líbí. A ten dřevěnej volant by mi nevadil, naopak, já mám dřevo v autech i rád, ale jakmile tam je dřevo volant a už k tomu v interiéru skoro nic nesedí, nebo tam je nějaký neorigo rádio, nebo to prostě vypadá už hnusně, tak je to prostě fuj..
Mám rád automatické převodovky.