Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Btw: KPI vlády je programové prohlášení. A vyhodnocením jsou volby.
Normálně to ale funguje, jako na tom obrázku. Korporát koupí SW za těžké prachy, přijme "odborníky", co nám vysvětlí, jak se mají stanovovat cíle a jak je hodnotit. Nezapomínají ani včas upomínat, že už se blíží pololetí a je potřeba si s každým sednout a hodnocení probrat. Vypracuje se na to ppt manuál.
Jenom jaksi je pak problém, že lidé, co si o práci povídají, tak nepracují.
Normálně to ale funguje, jako na tom obrázku. Korporát koupí SW za těžké prachy, přijme "odborníky", co nám vysvětlí, jak se mají stanovovat cíle a jak je hodnotit. Nezapomínají ani včas upomínat, že už se blíží pololetí a je potřeba si s každým sednout a hodnocení probrat. Vypracuje se na to ppt manuál.
Jenom jaksi je pak problém, že lidé, co si o práci povídají, tak nepracují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tady na bavorské vesnici Super za 1,77 Euro. Přes 2 Eura asi dálnice?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 240k, 2019
Audi A6 Avant 2.0 TDi, 190k, 2016
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně zkus si ty ve svém obchodě vyvěsit jméno zloděje, co ti tam chodí krást nebo nedejbože jeho fotku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Uřad pro ochranu osobních udajů: s nimi jsem před lety řešil stížnost na MP, která špatně začernila nacionále. No napsali, že to začernili a to, že i přesto z pod toho stejně text šlo vyčíst už nebyl problém
Boží úřad
//jinak ten odkaz na seznam už nefunguje

//jinak ten odkaz na seznam už nefunguje
Moje důvěra ve stát klesla na úroveň předlistopadových let. Tedy na nulu

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já jsem ten odkaz “stihl”. Neskutečný.
Předseda: úkol znal jasne. Zacernit. Stalo se? Stalo. Buď rad, ze nebyly dvě dávky.
Předseda: úkol znal jasne. Zacernit. Stalo se? Stalo. Buď rad, ze nebyly dvě dávky.
VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 240k, 2019