Nákup auta z Německa od soukromé osoby
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Nákup auta z Německa od soukromé osoby
PMS alert! 

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 689e8c0761
2018 dealer ... jasné jak křišťál. 15.000,-€
3 roky staré auto = klidně 200.000,-km
Já myslím, že tam jede pro nějakou hrůzu za pár éček a nás tu lakuje. Jo a ještě ještě jsem neslyšel že by žena použila slovo atmosféra nebo hanila 1,0 TSI.
Většinou ženy říkají, je to svítí modře a bliká to, k mým botám se ta barva moc nehodí a co to má pod kapotou žádnou nikdy nezajímalo. Zelená nebo černá pistole? he?

2018 dealer ... jasné jak křišťál. 15.000,-€
3 roky staré auto = klidně 200.000,-km
Já myslím, že tam jede pro nějakou hrůzu za pár éček a nás tu lakuje. Jo a ještě ještě jsem neslyšel že by žena použila slovo atmosféra nebo hanila 1,0 TSI.
Většinou ženy říkají, je to svítí modře a bliká to, k mým botám se ta barva moc nehodí a co to má pod kapotou žádnou nikdy nezajímalo. Zelená nebo černá pistole? he?

- 
				kapitanteplak
- Spolujezdec
Auto jsem již koupila. Netreba jakkoliv spekulovat.
Vyrobeno 2015. Registrovano poprve 09/2015. 09/2018 koncila zaruka. Auto primo v Mazde overeno, doservisovano, vymeneny kapaliny, aktualizovan software. Kilometry skutecne 22 000, nova STK probehla jeste v DE v poradku. Neni mozne, aby melo najeto vic, jelikoz bylo cele tri roky v ramci zaruky na garanckach a posledni garancka probehla tyden pred mym nakupem. Stav motoru tomu odpovida.
Realita je tedy skutecne takova. Vybava je Challenge + zadni pdc a kamera, vyhrev sedacek, HUD displej, xenony a par extra vymozenosti navic. Cena 14300 euro + poplatky za registraci, evidencku atd. Nekomu se to zda malo, nekomu moc, vas problem. Prepociteje si to se soucasnym kurzem min. 26,3 korun na nakup eura a dostanete se na stejnou castku, za kterou takovy vuz koupite i u nas. Bezne se tady tyto benziny prodavaji do 50.000 km a nevidim na tom nic divneho.
Ze nekdo neslysel zenu pouzit slovo atmosfera, nebo hanit TSI to me mrzi. Vyrostla jsem v otcove autoservisu, ktery mel 25 let. O autech tedy neco malo vim. Vlastnim BMW v dvoulitrove atmosfere se sportovnim podvozkem a umim s nim take tak jezdit.
Ale chapu... na testovacce v Mazde se taky pan prodejce divil, kdyz jsem mu novou cx-3 vytocila na 6500 otacek....mel trosku smrt v ocich
Dekuju vam za plno zbytecnych komentaru a dekuji tem prvnim par, za informace, ktere mi pomohly. Hezky vikend vsem! 

Tema klidne locknete.

Vyrobeno 2015. Registrovano poprve 09/2015. 09/2018 koncila zaruka. Auto primo v Mazde overeno, doservisovano, vymeneny kapaliny, aktualizovan software. Kilometry skutecne 22 000, nova STK probehla jeste v DE v poradku. Neni mozne, aby melo najeto vic, jelikoz bylo cele tri roky v ramci zaruky na garanckach a posledni garancka probehla tyden pred mym nakupem. Stav motoru tomu odpovida.
Realita je tedy skutecne takova. Vybava je Challenge + zadni pdc a kamera, vyhrev sedacek, HUD displej, xenony a par extra vymozenosti navic. Cena 14300 euro + poplatky za registraci, evidencku atd. Nekomu se to zda malo, nekomu moc, vas problem. Prepociteje si to se soucasnym kurzem min. 26,3 korun na nakup eura a dostanete se na stejnou castku, za kterou takovy vuz koupite i u nas. Bezne se tady tyto benziny prodavaji do 50.000 km a nevidim na tom nic divneho.
Ze nekdo neslysel zenu pouzit slovo atmosfera, nebo hanit TSI to me mrzi. Vyrostla jsem v otcove autoservisu, ktery mel 25 let. O autech tedy neco malo vim. Vlastnim BMW v dvoulitrove atmosfere se sportovnim podvozkem a umim s nim take tak jezdit.
Ale chapu... na testovacce v Mazde se taky pan prodejce divil, kdyz jsem mu novou cx-3 vytocila na 6500 otacek....mel trosku smrt v ocich
Dekuju vam za plno zbytecnych komentaru a dekuji tem prvnim par, za informace, ktere mi pomohly. Hezky vikend vsem!

Tema klidne locknete.
takze 3 roky stara mazda 3 za skoro 400. no jak chces 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw- 
				Jakubisko91
- Spolujezdec
Dobrý večer, v první řadě bych si dobře promyslel jestli není lepší říct někomu kdo tomu rozumí, protože určitě auto 4roky staré s nájezdem 20tis.km nebude za málo peněz. Bazar nebo soukromá osoba to je v celku jedno, u soukromých osob je někdy i lepší nakupovat. I já toto nedávno řešil a sice mám bratra který žije v Německu a pomohl by mi s papírováním a komunikací s prodávajícím, ale autům jako takovým ani já ani on moc nerozumíme, spíše základy které si načteme po internetu. Já osobně mám super zkušenost s jedním pánem na kterého jsem dostal doporučení od svého mechanika který ho zná dlouho. Pan vše zařídí, kupované auto prohlédne, má k tomu různé pripravky jako měřák laku, diagnostiku, pristup pro kontrolu aut atd.auto Vám samozřejmě doveze do ČR a po dohodě až domů, a zařídí i pripadnou technickou dovozovou nebo jen malou. Navíc jako bonus to vše za super peníze! Dělá to protože ho to baví a hlavně to dělá sám, takže nemusí si říkat astronomické částky. Kdyby jste měla zájem napište mi soukromou zprávu a já vám předám kontakt. 

kapitanteplak píše: ↑čtv 20 zář 20:13 Zdravím, chystám se koupit auto v DE od soukromníka.
Snažím se dohledat, co všechno je k tomu vlastně potřeba a jak přesně postupovat. Postup v ČR je mi relativně jasný. Chápu, že od bazaru je to asi jednodušší proces :/
Pár informací o autě: mladší 4 let, najeto 20 000 km, má platnou STK, auto odtahneme, v nejhorsim pripade by jelo po vlastni ose.
První bude návštěva prodejce a prohlídka vozu, pokud se dohodneme - co má následovat?
1) předkupní smlouva - podpis na obou stranách?
2) Odhlášení vozidla v Německu?
3) Zaplacení dohodnuté částky po doložení odhlášení (mailem)?
4) Dojet pro auto, podepsat kupní smlouvu, vzít si od prodejce malý, velký techničák, protokol o STK?
5) Odvoz do ČR - evidenčka, povinné a havarijní, registr vozidel?
Díky moc za cenné radyJsem z toho celkem zmatená
Je fajn, že ho práce baví. Tak hodně zábavy:-)))

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Toto nechápu. To jsou ti lidi fakt takoví troubové, že si myslí, že to všem nedojde, že si tady dělají akorát reklamu? A ještě se snaží básnit o tom, jak je ten pán skvělý, ale že to dělá pro zábavu za almužnu. Ty vole, takové sračky...   

Příště si, jen tak pro zábavu, alespoň najděte méně než 4 roky mrtvé téma.

Příště si, jen tak pro zábavu, alespoň najděte méně než 4 roky mrtvé téma.
Proto jsem mu přál hodně zábavy v Německu:-)))

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.