Ale stejně to tu musí být takto defaultně nastavený, na žádným jiným phpBB fóru mi to zobrazení ve formátu den + měsíc neháže. Je taky možný, že jsem byl při registraci dotázán, jak to chci....
  Ale stejně to tu musí být takto defaultně nastavený, na žádným jiným phpBB fóru mi to zobrazení ve formátu den + měsíc neháže. Je taky možný, že jsem byl při registraci dotázán, jak to chci....Chiptung jednotky
Re: Chiptung jednotky
@ ctrl_j: díky   Ale stejně to tu musí být takto defaultně nastavený, na žádným jiným phpBB fóru mi to zobrazení ve formátu den + měsíc neháže. Je taky možný, že jsem byl při registraci dotázán, jak to chci....
  Ale stejně to tu musí být takto defaultně nastavený, na žádným jiným phpBB fóru mi to zobrazení ve formátu den + měsíc neháže. Je taky možný, že jsem byl při registraci dotázán, jak to chci....

Ale stejně to tu musí být takto defaultně nastavený, na žádným jiným phpBB fóru mi to zobrazení ve formátu den + měsíc neháže. Je taky možný, že jsem byl při registraci dotázán, jak to chci....Re: Chiptung jednotky
jakokdyby to tu už nebylo, milionkrát...
sloučeno

sloučeno
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.