Nefungující světlo bohatství
Nefungující světlo bohatství
Tak mi přestal svítit pravý xenon. Poprvé zhasnul cca před půl rokem, ale hned na další nastartování naběhl, takže jsem tomu nevěnoval pozornost, ale během posledních dvou týdnů se ho povedlo rozsvítit až na několikátý pokus, přičemž pokusů bylo stále víc a víc. Od včerejška už nesvítí vůbec. Co je divné, tak vůbec neměl vysvícenou barvu, byl stále hezky modrý, žádné růžovění. Tak se chci zeptat, zda nemůže být třeba problém v něčem jiném, nebo si můžu v klidu objednat dvě nové žárovky a nechat si to vyměnit...
Re: Nefungující světlo bohatství
Napadlo ma vymenit xenon P/L, potom pozorovat ci sa chyba opakuje na xenone alebo na VN casti
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
u brambora sa dá výbojka vyměnit svépomocí?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To nevím, ještě jsem to nezkoušel 

Dobrej nápad! V pondělí s tím někam zajedu, ať mi to vyzkouší...merlin píše:Napadlo ma vymenit xenon P/L, potom pozorovat ci sa chyba opakuje na xenone alebo na VN casti
u oftáky s xenama v návodu psali že jen autorizák, po několika pokusech se nakonec podařilo i DIY, ale bylo třeba torxy a grif, jak vyháknout a vyndat těleso světla ven z auta... u brambora prozatím nemám tucha, ale v návodu píšou totéž co u oftáky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak do autorizáku s tím rozhodně nepojedu, ale nějakému servisákovi se nevyhnu, ale zkusím toho tolik doporučovaného Morisáka tady v Brně...
Ja viem ze oficialne sa to musi riesit servisom, ale ked je clovek aspon trochu sikovny a ma aspon zakladne naradie tak to zvladne aj sam. Mam to vyskusane na niekolkych autach.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
zazil jsem neco podobneho na M3. prasklo mi kryci plexi, zaprselo, vnitrek svetla navlhl a prestalo to svitit. prolem byl ve vyzkratovanem starteru vybojky.
zkus to dat morisakovi, at to jen rozebere a poradne vysusi.
zkus to dat morisakovi, at to jen rozebere a poradne vysusi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To bych spíš věřil tomu že má vasco potřebný vercajk než tomu že by si to vyměnil sám bez následného lékařského ošetřenímerlin píše:ale ked je clovek aspon trochu sikovny a ma aspon zakladne naradie tak to zvladne aj sam.

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.