Já bych to tak nehrotil, vztah ESP-kvality podvozku je podle mě úplně v jiné rovině než vztah ESP-kvalita pneu. Dovedu si představit, že se někdo nastavením ESP snaží vyřešit nepovedené naladění podvozku, ale nedovedu si představit, jak by ESP mohlo pomoci špatné pneu. Pod tím marketingovým žvástem Continentalu bych si proto představil spíš něco jako schopnost pneu reagovat na zásahy ESP, což ve svém důsledku je to samé jako schopnost přenášet síly brzdění/akcelerace obecně.
Jinak Conti TS830 mám už dvě sezony, na letošek jsem dokoupil dvě nové, jsou OK, ale jako nějaký zázrak vybočující z průměru špičky mi to nepřišo (na tom samém resp. i podobném autě srovnání s Dunlop WS3D a Pirelli SZII). Rozdíly v téhle kategorii jsou asi pod moje rozlišovací schopnosti. Snad jedině Pirelli mě překvapily minimálně stejně dobrým záběrem na sněhu jako Conti (podle testů měly být horší), naopak pocitově rychleji degradovaly při teplotách okolo 10°C.
Na další auto jsem objednal nové Nokian WR A3, tak jsem zvědavý, jestli se vyrovnají Conti/Dunlop/Pirelli.