Zimní/letní? Už máte přezuto?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: čtv 23 říj 09:23 Já bych to chápal, kdyby to bylo vidět. Bylo to zespoda, cca tak 0,5cm. A jelikož tam byl ten ochranný nástřik, volným okem neviditelné. Práh nebyl nijak poškozený. Šlo to v poho srovnat - všechny 4 strany za 6t
Na todle sem nějak zapomněl.
Když jsem se pokusil vrátit GTD, tak Dekrák lezl po kolenou a šmátral po lipu pod nárazníkem. Naznal, že je vodřený a chtěl ho taky vyměnit.
Teď jsem vzal dvě auta na OL, prakticky počítám s tím, že si je akorát nechám našima (lepšíma) lidma ojet pro potřeby dalších (horších) zaměstnanců.
Že by se je povedlo vrátit bez větších problémů ani nečekám.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od Stepan »

Spectral píše: čtv 23 říj 07:03 Částka sice přemrštěná, ale myšlenku chápu. Zvedat auto tak, že udělám promáčkliny do prahů, je pěkná prasárna (bez ohledu na to, že se to děje velmi často i v servisech). Každé auto má nějaké zvedací body, tak se při umístění heveru jednak soustředím na to, abych byl přesně na zvedacím bodu, a jednak použiju vhodné vypodložení mezi heverem a autem, i kdyby to mělo být jen prkno z měkkého dřeva.
Třeba ten ProAce má tak fešácký dva zvedací body, že si vezmu standardní dřevěnej proklad, respektive prostě hranol o správný délce a oba si body se do něj hezky zakousnou, jak tomu natlačím zespoda vidlema :D

Doby kdy jsem si to na ještěrce byl schopnej hodit i nad hlavu a vypouštět volej už jsou asi pryč, ale pořád si myslim, že neni potřeba se toho moc bát.
Kolegovi povolil 2 roky starej sloupovej zvedák německého výrobce s Q7 nad palicí, naštěstí se zasek včas 8-x
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět