Zimní "sportovnější" pneu
Re: Zimní "sportovnější" pneu
u strnadela.... po slevě za tři stoky a něco... takže plná cena bude okoo pětikola
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
To s tím "kam jezdí PP" bylo spíše filozofycké otázání se.
Jestli plnou cenou myslíš sundání pneu, nandání pneu, nafouknutí inertním plynm, nalepení/naklepnutí závaží při vyvážení, tak to jsem měl za 8,50€ za kus. Ale neber to prosím ve zlém, že se chci povyšovat. A ani nevím, jestli jsem vážně nedostal slevu, ikdyž z duvodu neobliby rodinkárstva/protěžování jsem si o ni ani neříkal.
Jestli plnou cenou myslíš sundání pneu, nandání pneu, nafouknutí inertním plynm, nalepení/naklepnutí závaží při vyvážení, tak to jsem měl za 8,50€ za kus. Ale neber to prosím ve zlém, že se chci povyšovat. A ani nevím, jestli jsem vážně nedostal slevu, ikdyž z duvodu neobliby rodinkárstva/protěžování jsem si o ni ani neříkal.
u strnadla ňa stojí výměna všech 4 gum na alu kolech v průměru asi 320 (podle závažíček): sundání z auta, sundání starých gum , nandání nových, nový ventilek, nafouknutí, dvojité vyvážení, nandání na auto.... drbačka cca na hodinu... tři kila za hoďku je imho přiměřená cena...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
V Pardubicích se to nesežene moc pod 7 stovek...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Najhorsie mi na takomto prezuvani vadilo, ze som odkazany na niekoho - musim sa objednat, ist vtedy ked ma cas, vycvakat mu to...iked existuju aj garazovy prezuvaci, ktori odmietaju objednavkovy system a funguju na poradovniku pred jeho garazou 
Ked mam dve sady, prezujem tesne predtym nez ma snezit a vyzujem hned jak sa dlhodobejsie otepli...nie som na nikoho odkazany. A prevazenie dam spravit pri najblizsej prilezitosti ked som s autom v servise (no zatial ich bolo treba prevazovat minimalne)
Ked mam dve sady, prezujem tesne predtym nez ma snezit a vyzujem hned jak sa dlhodobejsie otepli...nie som na nikoho odkazany. A prevazenie dam spravit pri najblizsej prilezitosti ked som s autom v servise (no zatial ich bolo treba prevazovat minimalne)
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI