Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Myslím, že podstatnější z těch dvou vět byla ta druhá, kde mi přejete smrt. Ale jako správná svině, jste si vybral tu druhou, místo omluvy, že jste opět trošku přestřelil...jako naposledy, když jste do naší diskuze začal tahat rodinu.
No, co svině se hold nezapře.
Myslím, že další SPAM na toto téma nemá smysl. Hehehezkkký ddden!
No, co svině se hold nezapře.
Myslím, že další SPAM na toto téma nemá smysl. Hehehezkkký ddden!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvat? Vám? Asi jste to s tím včerejším chlastáním kapku přehnal, co Methanole? Zbytek příspěvku je přesně v mezích vašeho hulvátského charakteru a to zvířecí označení se hodí spíše na vás. A to bych byl stejně dost umírněný.řidičBOB píše:... místo omluvy ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, na rozdíl od Vás nemám problém s omluvou, když něco přestřelím, což přání smrti někomu jinému, průstřel je. Jak jsem již psal několikráte - slovní projev nemá s charakterem člověka nic společného. Zmrd vždy zmrdem zůstane - a kdyby jste to náhodou nechápal, je to o Vás!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co nám to zase chcete nalhat, soudruhu kandidáte?? Při letmém pohledu na Vaše stránky se dočtu, že VY tento detektor skladem nemáte a je na objednávku...AntiRadary.cz píše:Že by docházely zásoby starých X50 EURO a konečně se chystalo uvedení X50 Intl na český trh?
Ten, koho se snažíte obviňovat z nějakého nekalého jednání, tyto detektory naopak skladem má a je pouze na zákazníkovi, jak se rozhodne a který si zakoupí

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To je velmi oblíbená praktika antiradary.cz -není skladem, poslední kus,výprodej,akce atd!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu vaše myšlenkové pochody, co společného mají mé skladové zásoby s tím, že najednou začínáte publikovat dobré detekce X50 Intl, když ještě před pár měsíci jste jej zatracoval, takže z toho logicky vyvozuji, že se zásoby X50 EURO tenčí a chystá se jeho záměna za X50 Intl, který jsem propagoval ještě před pár měsíci, i u českého distributora. To, že detektor momentálně není skladem znamená jenom to, že je to momentálně nejprodávanější detektor z mé nabídky a poptávka převyšuje nabídku. Má to souvislost i s tím, že český distributor se všemožně snaží zabránit předčasnému prodeji nového detektoru, což asi souvisí se snahou nejdříve doprodat starší X50 EURO, jak tomu bylo v případě RX65e vs. RX65i. Můžete být ale klidný, další dodávka je na cestě a až ji budu fyzicky mít, tak se tam zase objeví "Skladem".řidičBOB píše:Co nám to zase chcete nalhat, soudruhu kandidáte?? Při letmém pohledu na Vaše stránky se dočtu, že VY tento detektor skladem nemáte a je na objednávku...AntiRadary.cz píše:Že by docházely zásoby starých X50 EURO a konečně se chystalo uvedení X50 Intl na český trh?

Ne, tohle je normální prodejní taktika, neslibovat zákazníkům něco, co momentálně není skladem nebo je skladem poslední kus. Preferujete prodejce, kteří mají všechno zboží skladem a když jej objednáte, tak jej teprve začnou shánět nebo Vám odepíši, že je skladem u dodavatele a k dispozici bude za X dní?VS* píše:To je velmi oblíbená praktika antiradary.cz -není skladem, poslední kus,výprodej,akce atd!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mne vůbec nepřekvapuje; já totiž již delší dobu vím, že vada řeči není jediný Váš defekt.AntiRadary.cz píše:Nechápu vaše myšlenkové pochody...
Nevím o tom, že bych ono video, resp. detekce na něm, nějak komentoval. Takže tohle je Vaše interpretace toho videa...AntiRadary.cz píše:...dobré detekce X50 Intl
AntiRadary.cz píše:... chystá se jeho záměna za X50 Intl....
Co to zase melete, Vy kandidáte?! X50i se na mnou postovaných stránkách vyskytuje již řadu týdnů a jak jsem již psal výše, zákazník má možnost si jej objednat, protože je skladem.
Jasně, všichni sní o tom, být zapsán na pořadníkAntiRadary.cz píše: To, že detektor momentálně není skladem znamená jenom to, že je to momentálně nejprodávanější detektor z mé nabídky a poptávka převyšuje nabídku.

No, nalijme si čistého vína - nejste oficiální distributor a tak sháníte pokoutně. Ne každý autorizovaný distributor pro tu či onu krajinu je nakloněný prodeji do krajiny, pro kterou nemá autorizaci a nechce tak vědomě škodit "kolegovi."
V opačném případě by to totiž znamenalo i to, že nejste dobrý obchodník (což tedy opravdu nejste), který nemá x týdnů skladem nejprodávanější detektor z nabídky

Spíš bych to viděl na snahu CZ distributora zabránit šedému dovozu, což je pochopitelné.AntiRadary.cz píše: Má to souvislost i s tím, že český distributor se všemožně snaží zabránit předčasnému prodeji nového detektoru, což asi souvisí se snahou nejdříve doprodat starší X50 EURO, jak tomu bylo v případě RX65e vs. RX65i. Můžete být ale klidný, další dodávka je na cestě a až ji budu fyzicky mít, tak se tam zase objeví "Skladem".![]()
Mě je vcelku u zadnice, kdy a co budete mít. Já se bavím o nynějším stavu, kdy dovozce obviňujete z toho, že se snaží zabránit dovozu X50i na trh a je to právě onen dovozce, který tento detektor skladem má...na rozdíl od Vás, propagátora, který ho na skladě nemá

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mě jsou vaše myšlenkové pochody a domněnky naprosto lhostejné, takže si tady spekulujte kolik se do vás vejde. "Autorizovaným prodejcem" mohu být třeba zítra, ale já prostě NECHCI! Nenechám se již více omezovat ve své obchodní politice a budu si ji vést podle svého, a ne podle něčích "doporučení" (čti rozkazů). Za pár týdnů až měsíců se každý bude moct přesvědčit sám, že český distributor zázračně "doladí" (čti doprodá zásoby starého modelu) X50i a najednou z něj bude top model za 2x větší cenu.
Mě je to ale vcelku jedno, přenosné detektory začínají být marginální záležitostí a většina zajímavých prodejů se soustřeďuje do vestavěných komplexů - antiradar + antilaser, kterých se i kusově začíná prodávat více než přenosných přístrojů.
Mě je to ale vcelku jedno, přenosné detektory začínají být marginální záležitostí a většina zajímavých prodejů se soustřeďuje do vestavěných komplexů - antiradar + antilaser, kterých se i kusově začíná prodávat více než přenosných přístrojů.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jasně...já taky mohu být příštím prezidentem, ale NECHCI
Zbytek těch samochvalných slintů ani nestojí za koment.

Zbytek těch samochvalných slintů ani nestojí za koment.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Já chci,já chci...klidně i pozítří
že by antiradary.cz přestal prodávat šedý dovoz a zaměřil se pouze na svůj supr čupr stinger? Kdy se vyprodá poslední kus a bude barevný? Proč ještě není v CZ v prodeji u jeho oficiálního zastoupení? Čeká se snad až se vyprodají staré stingery? Docela zajímavé je že v SK jsou stingery ve výprodeji...kdy to postihne i CZ?

že by antiradary.cz přestal prodávat šedý dovoz a zaměřil se pouze na svůj supr čupr stinger? Kdy se vyprodá poslední kus a bude barevný? Proč ještě není v CZ v prodeji u jeho oficiálního zastoupení? Čeká se snad až se vyprodají staré stingery? Docela zajímavé je že v SK jsou stingery ve výprodeji...kdy to postihne i CZ?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA