Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

Tak v případě dualu to je opravdu dobrá cena!!
Jinak já nepsal že nový RX2 singl bude za 8999 ale za PODOBNOU cenu! cca +1000kč.

Co se předku týče tak tam velikost taky hraje roli-pokud člověk chce mít opravdu skrytou montáž! A co se týče hloubky zadních slim LI čidel-zas takový zázrak to není-a řezat se hold někdy musí.
SL sice má malé čidla ale ve výsledku je stále nejlepší dát G9 singl doprostřed a udělat jedou malou díru než dělat 3 díry pro stingerlaser aby to bylo srovnatelné!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dobrá cena, ale ještě je otázka za co...nějakej "bazoš" asi za nic neručí a stačí, aby byla čidla po nějakém ťuklanci na silnici a rázem je to vyhozených 9000,- ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:Tak v případě dualu to je opravdu dobrá cena!!
Jinak já nepsal že nový RX2 singl bude za 8999 ale za PODOBNOU cenu! cca +1000kč.
Tak za PODOBNOU cenu, akorát o cca +2000 Kč vyšší si může AL G9 RX2 Singl koupit u prověřeného prodejce, např. u mě. :D

VS* píše:Co se předku týče tak tam velikost taky hraje roli-pokud člověk chce mít opravdu skrytou montáž! A co se týče hloubky zadních slim LI čidel-zas takový zázrak to není-a řezat se hold někdy musí.
SL sice má malé čidla ale ve výsledku je stále nejlepší dát G9 singl doprostřed a udělat jedou malou díru než dělat 3 díry pro stingerlaser aby to bylo srovnatelné!
U přední montáži je to ve většině případu tak, že kam se vejde čidlo AL G9, tam se vejde bez problémů i LI a často i Blinder. U LI a zadní montáže sice někdy řezat musí, ale velice často se dá obejít bez řezání. Díra 5x2 cm zas tak malá není a je otázka, či si zákazník raději nevybere 3 dírky 1x1 cm.

řidičBOB píše:Dobrá cena, ale ještě je otázka za co...nějakej "bazoš" asi za nic neručí a stačí, aby byla čidla po nějakém ťuklanci na silnici a rázem je to vyhozených 9000,- ;-)
Jenže tenhle Dual montoval i demontoval specializovaný servis na antiradary ve Zlíne a prodejce poskytne záruku na funkčnost. Ale to už ať si ošetři Mário, ať se také trochu stará.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:U LI a zadní montáže sice někdy řezat musí, ale velice často se dá obejít bez řezání. Díra 5x2 cm zas tak malá není a je otázka, či si zákazník raději nevybere 3 dírky 1x1 cm.
Není nutné řezat díru 5x2, ale to Vy snad víte...
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

2x16 víc říkat nebudu O:-)
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:U přední montáži je to ve většině případu tak, že kam se vejde čidlo AL G9, tam se vejde bez problémů i LI a často i Blinder. U LI a zadní montáže sice někdy řezat musí, ale velice často se dá obejít bez řezání. Díra 5x2 cm zas tak malá není a je otázka, či si zákazník raději nevybere 3 dírky 1x1 cm.
rozhodně se lépe umisťuje 1 čidlo 5x2 než 2čidla 10x2 u blinderu
to stejné vzadu...raději jednou 5x2 než 3krát 1x1 po celém autě
ale to je jen můj názor... :D
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

dobbs píše:Není nutné řezat díru 5x2, ale to Vy snad víte...
Teď jsem proměřil čidlo a má opravdu 5x2 cm.
VS* píše:2x16 víc říkat nebudu O:-)
2x16 cm? Tak to je víc než na Blinder! :D
VS* píše:raději jednou 5x2 než 3krát 1x1 po celém autě ... ale to je jen můj názor... :D
Tak to je opravdu věc názoru, některé montážní firmy to vidí jinak, ale tady se řeší samostatná rušička a to Stinger Laser není.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:
dobbs píše:Není nutné řezat díru 5x2, ale to Vy snad víte...
Teď jsem proměřil čidlo a má opravdu 5x2 cm.
Já nemyslel rozměr čidla, ale rozměr díry, kterou je nutné udělat, aby čidlo fungovalo ;-)
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

dobbs píše:Já nemyslel rozměr čidla, ale rozměr díry, kterou je nutné udělat, aby čidlo fungovalo ;-)
Tak pokud si s tím někdo vyhraje a případně má kameru s Night Shootem, tak se dají udělat ještě menší díry, což platí i pro LI, ale pro většinu montážních dílen je jednodušší vyříznout 5x2 cm než 2x 2x2 cm.

dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:
dobbs píše:Já nemyslel rozměr čidla, ale rozměr díry, kterou je nutné udělat, aby čidlo fungovalo ;-)
Tak pokud si s tím někdo vyhraje a případně má kameru s Night Shootem, tak se dají udělat ještě menší díry, což platí i pro LI, ale pro většinu montážních dílen je jednodušší vyříznout 5x2 cm než 2x 2x2 cm.
Případně pokud má od výrobce k dispozici šablonu na vyříznutí těch malých děr.
Ale podle Vás je tedy nejsložitější vyříznout 2x 2x2 (jakkoliv s tímto Vámi udaným rozměrem nesouhlasím), pak následuje 1x 5x2 a nejsnažší je 3x 1x1?! V čem je snažší řezat tři díry oproti dvěma?
Odpovědět