Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:Já mám homologovaný parkovací asistent ...
A jste si tím tak jistý? Já jsem totiž na AL G9 žádnou homologační nálepku nenašel, tak abyste jednou nebyl překvapený!

VS* píše:Zákazník který jezdí do státu kde jsou RDD si koupi PROTECTOR950cz který detekovat nelze!
Ale na kterém si, v případě odhalení, smlsne libovolný záruční servis, protože nemá homologaci pro montáž do motorových vozidel. :D

dobbs píše:ach jo, zase to video, kde neni ani jeden radarovy detektor, ale zato dva detektory radarovych detektoru...
Ano, protože je to jenom na ilustraci, jak takový RDD vlastně vypadá. Ale pokud chcete, tak tady je přímo odhalení zařízení typu Beltronics 975, který tvoří základ Protectoru 850:

řidičBOB píše:To nevadi, ze se nepouziva, ale straseni zapada do chabeho "marketinku" cobolsko-ruskeho dua.
Jelcine, to tím duem myslíte sebe a "rodáka z Hubové"? Já mám k ruskému původu asi tak daleko, jak vaše jméno k českému. =))
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na Vase ubohe dusevni vylevy nebudu reagovat. Clovek, ktery dobrovolne vystudoval v CCCP, nema nejmensi pravo cokoliv hodnotit!
Pokud by jste nebyl uplny idiot, tak by Vam asi doslo, ze sve jmeno jsem si nedal asi sam...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Tak jsem tady nějaký čas nebyl, ale teď nestíhám valit oči... $-)
AntiRadary.cz píše:...Rovněž měření laserem z ruky na větší vzdálenost není v zahraničí nic neobvyklého a o včasné detekci přenosného detektoru v takovém případě mám dost referencí od svých zákazníků...
Za všechny komentáře postačí asi jediný. Antiradary.cz nechává své zákazníky jezdit v cizině s přesnosnými antiradary a ještě se tím chlubí. A nebo zase lže a trochu se nám do toho zase zamotal...

Od diletanta tohoto kalibru bych si NIKDY NIC NEKOUPIL!!!
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Clovek, ktery dobrovolne vystudoval v CCCP, nema nejmensi pravo cokoliv hodnotit!
A to řekl kdo, všudebýlek a všeználek řidič Bob, co hned zametá stopy, jakmile se o něj začne někdo vážněji zajímat. Mínění takové (de)morální autority je pro mě naprosto nepodstatné.
řidičBOB píše:... tak by Vam asi doslo, ze sve jmeno jsem si nedal asi sam...
Ale na základě jména se dá taky pochybně spekulovat o sympatiích rodiny k komunistické ideologii přesně ve stylu vašich zvrácených argumentů! A službu u PČR jste si také nevybral sám?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

anti-antiradary.cz píše:Tak jsem tady nějaký čas nebyl, ale teď nestíhám valit oči... $-)

Za všechny komentáře postačí asi jediný. Antiradary.cz nechává své zákazníky jezdit v cizině s přesnosnými antiradary a ještě se tím chlubí.
Já vím, byl jste teď v Chorvatsku. :D A mí zákazníci jsou svéprávní lidé, takže se rozhodnou sami, co a kde budou používat. Mým úkolem je jenom je upozornit na možná úskalí a způsoby minimalizace rizik, samotné rozhodnutí je jenom na nich. Mimochodem, Vaši zákazníci také často používají přenosné detektory v zahraničí a nesetkal jsem se s tím, že by jste jím to zakazoval. Naopak jim radíte, co si kde mají zapnout a jak detektor v zahraničí používat.

anti-antiradary.cz
Autoškolák

Antiradary.cz:

Vždyť vy nemáte ani tucha kdo jsem takže nemůžete vědět ani kde jsem, nebo kde a s kým jsem kdy byl. Vím, že si hovíte ve vyhledávání soukromých věcí o ostatních, často pro možnost budoucího zdiskreditování nepohodlných oponentů, ale tady jste dost mimo. Zároveň mě těší, jak hojně navštěvujete ono zavrženíhodné pirátské fórum. :-j

Místo šmírování bych vám doporučil aby jste se raději lépe věnoval tomu co vás živí, nedělal by jste pak tady ze sebe takovýho blbce...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

anti-antiradary.cz: Když neumíte pořádně používat Google a každého, kdo jej umí používat lépe jako Vy, pokládáte za přímo za tajného agenta, tak to je Vás problém. Já si ale, na rozdíl od Vás, obchodní jednání a telefonické rozhovory tajně nenahrávám a zaměstnancům do jejích soukromých notebooků tajně neinstaluji špehovací programy!

Ohledně Vaší identity mám naprosté jasno už dávno, protože jste natolik hloupý, že - edit -! Ne, zatím to prozrazovat nebudu, ale není to tak těžké, jak si myslíte a zaregistrovat si jenom nový nick k nové anonymitě nestačí.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:A to řekl kdo, všudebýlek a všeználek řidič Bob, co hned zametá stopy, jakmile se o něj začne někdo vážněji zajímat. Mínění takové (de)morální autority je pro mě naprosto nepodstatné.
Myslím, že toto jsem již vysvětlil o nějakou stránku dříve. Kdo chtěl, ten si to přečetl a nevidím důvod se k tomu pořád vracet.
Antiradary.cz píše:Ale na základě jména se dá taky pochybně spekulovat o sympatiích rodiny k komunistické ideologii přesně ve stylu vašich zvrácených argumentů! A službu u PČR jste si také nevybral sám?
Poslyšte - nikdo z naší rodiny nebyl nikdy členem KSČ, děda byl dokonce za komančů zavřenej. Já nevím, proč mi rodiče dali jméno, které mám. Vás taky evidentně nenutili chodit na logopedii a co? Radím Vám dobře - nechejme náš spor mezi námi a netahejme do toho rodinu, rodiče, atd!
Vůbec netuším, co s tím má společného služba u PČR, která se odehrávala xlet po revoluci... Asi jste chtěl jenom dokreslit, jak velký jste debil....ale to se Vám úspěšně daří již dlouho.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 16 zář 17:38, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Ano, protože je to jenom na ilustraci, jak takový RDD vlastně vypadá. Ale pokud chcete, tak tady je přímo odhalení zařízení typu Beltronics 975, který tvoří základ Protectoru 850:
A když jste xlet vesele prodával 975tky, tak Vám tohle nevadilo? Dokonce i v roce, kdy vznikla většina těch SP videí, jste 975tky prodával a vydělával na tom slušné mince. Teď se Vám hodí do krámu ale něco jiného, takže honem honem najít nic neříkající videa a šup s nima strašit potencionální zákazníky. Taková pokrytecká svině, jako jste Vy, to se vidí málokdy!

Navíc - byl bych rád, kdyby se zde přiznal někdo, kdo se kdy setkal v cizině s RDD!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Antiradary.cz : Ajéje, to jsou zase blafy... líbí se mi jak kopete kolem sebe aby jste zastínil vlastní nekalosti a zejména neschopnost. Nahrávat si něčí hovory asi není úplně košér, stejně jako to, že není košér lhát svým obchodním partnerům... a mohl bych pokračovat. Ale jak jsem již říkal, zkuste alespoň polovinu času, který věnujete špehování a pomlouvání ostatních věnovat smysluplným věcem a potenciální zákazníci to jistě ocení...
Odpovědět