Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řB: Ano, vy jste hrdina, protože jste byl na policii se ptát, jestli vás náhodou nehledají a účet na YT jste smazal jenom proto, aby jej NOVA nevykrádala a proto jste také poprosil Zibbyho, ať vám pro jistotu změní nick. Prostě hotový (internetový) hrdina :))

A obratem jste si na YT založil nový účet TVZNOVA, kde vám již případné vykrádání nevadilo a na fóru přispíval dál jako Eversober. A já jsem lhář ... x_x

mafel: Dokonce s 2 čidly AL G9 RX2? To je teda novinka!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Ano, šikovná obsluha to při testu v klidu zvládne, když ví, kam namířit. Tím chci zrelativizovat tvrzení, že jedno čidlo LI zvládne pokrýt celý zadek "autobusu" - to je prostě nereálně a buď to daná firma neumí změřit, anebo schválně prezentuje nereálné věci.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Já bych byl zvědavý jak by obstálo to GL s LI nebo blinderem kdyby to měřil např řBob nebo x2005 :-D :-D
ale asi nám všem-i antiradary.cz je jasné že rychlost by to hodilo!i když tvrdí opak.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:řB: Ano, vy jste hrdina, protože jste byl na policii se ptát, jestli vás náhodou nehledají a účet na YT jste smazal jenom proto, aby jej NOVA nevykrádala a proto jste také poprosil Zibbyho, ať vám pro jistotu změní nick. Prostě hotový (internetový) hrdina :))

A obratem jste si na YT založil nový účet TVZNOVA, kde vám již případné vykrádání nevadilo a na fóru přispíval dál jako Eversober. A já jsem lhář ... x_x
Ano, Vy lhář jste.
Myslím, že jsem to vysvětlil dostatečně a opravdu jsem doufal, že i blbec to pochopí. No, spletl jsem se.

Samozřejmě pohádka o GLku je hezká, nicméně opět lživá. Že Vám ty Vaše lži už nejsou trapné! Ve svém věku by jste se měl alespoň trochu stydět, takto sprostě a účelově lhát. Vše, co potřebujete vyprodat, je bezvadný a má téměř nadpozemské vlastnosti... Vůbec bych se nedivil, kdyby ten G9 tripple byl ten z Vašeho auta :ymdaydream:

ale tohle vlákno není o rozebírání mých kroků na jiných fórech, takže Vás žádám, aby jste dále toto vlákno nespamoval!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

mafel píše:Ano, šikovná obsluha to při testu v klidu zvládne, když ví, kam namířit.
Ano, pokud ví, že zrovna měří auto s rušičkou, ví kde jsou umístěná čidla a má dost času a průjezdů to zkoušet. Ovšem v u běžného policejního měření je situace úplně jiná.

VS* píše:Já bych byl zvědavý jak by obstálo to GL s LI nebo blinderem kdyby to měřil např řBob nebo x2005 :-D :-D
ale asi nám všem-i antiradary.cz je jasné že rychlost by to hodilo!i když tvrdí opak.
Ale běžném policejním měření nestojí za LIDAREM řBob ani x2005, obsluha netuší, že bude měřit auto s rušičkou, neví kde má auto umístěná čidla a než si to stačí uvědomit a začne se snažit zamířit na méně obvyklá místa, tak je řidič již upozorněn a energicky brzdí. Stačí si uvědomit, že tady mluvíme o nečekané situaci a době cca 3 - 4 sekundy. Ale je asi nám všem, i VS, jasné.

řidičBOB píše:Samozřejmě pohádka o GLku je hezká, nicméně opět lživá. Že Vám ty Vaše lži už nejsou trapné! Ve svém věku by jste se měl alespoň trochu stydět, takto sprostě a účelově lhát.
Já to tvrdím již dávno, že vaše chápání psaného textu je víc než podprůměrné:
AntiRadary.cz píše:Edit: Tak jsem si z jedné takové firmy vyžádal aktuální informace ohledně zkušeností s montáží jenom jednoho čidla LI a prý mají dokonce zkušenost, že jedno čidlo LI ochrání zadní část vozidla MB GL!
Kde tam vidíte MÉ lži?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Antiradary.cz: vy ste ale nepsal že to je na zarušení 3-4s při měření pčr! To GL s LI singl nešlo změřit při testu po montáži a Ečko po montáži blinderu! Mířilo se od výfuku po střechu a od světla ke světlu! To jste sám napsal! Takže žádné chvilkové zarušení ale tvrdý test po montáži!! Pokud vaším zákazníků testujete stylem "prvotní zarušení" a pak hotovo tak to je opravdu zlé. Já nemám problém při pořádném testu přijed až k lidaru s nekompromisní obsluhou pálící laserem na stativu kamkoliv na auto,proto taky mám ALG9T! A pokud by to tak nebylo tak bych nemohl jezdit s pocitem bezpečí.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Kde tam vidíte MÉ lži?
Psal jste to Vy nebo někdo jiný? Jestliže Vy, tak jsou to lži Vaše. Dokonce vydáváte za bernou minci něco, u čeho jste ani nebyl. x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS: Je vidět, že znáte jenom AL G9, do kterého jste bezmezně zamilován a s ostatními značkami nemáte žádné zkušenosti. Některé rušičky totiž nemají možnost trvalého rušení jako AL, takže se po X sekundách vypnou tak jako tak a vozidlo je změřitelné. U dalších lze tento režim nastavit jenom přes PC, ale zase se tam, na rozdíl od AL, dá uživatelský a přes Internet aktualizovat FW a zevrubně nastavit celé zařízení. Můžeme se hodiny bavit o tom, která koncepce je vhodnější, ale zákazníci většinou preferují diskrétnost použití a trvalé rušení zapnout nechtějí. Při konkrétním testu se pak testuje vozidlo s právě tím nastavením, které tam zákazník má a které bude používat.

řB: Vy opravdu nejste úplně normální. Už to zjistili na AutoRevue, kde jste dodnes "pojmem", ale v tom negativním smyslu, zjistili to na Antiradary-forum.com a pozoruji, že to ostatní pomalu zjišťují i tady. Nakonec vám zbude jenom ukradené fórum, kde budete šéfovat hrstce svých věrných obdivovatelů typu VS.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: řB: Vy opravdu nejste úplně normální. Už to zjistili na AutoRevue, kde jste dodnes "pojmem", ale v tom negativním smyslu, zjistili to na Antiradary-forum.com a pozoruji, že to ostatní pomalu zjišťují i tady. Nakonec vám zbude jenom ukradené fórum, kde budete šéfovat hrstce svých věrných obdivovatelů typu VS.
Sice nevím, kdo a co zjistil...obě fóra, které jste zde jmenoval, jsem opustil zcela dobrovolně. Autorevue mne vůbec nezajímá. Co se týče Vašeho fóra, jestli se to tak dá nazvat, protože jednou za týden tam něco napíšete akorát Vy - a to je ještě inzerce na to, co vyprodáváte, co máte poslední kus nebo testovací vzorek. Takže co se toho týče, tak Vaše označení "hrstka mých věrných obdivovatelů" je pouhý blud ve Vaší debilní hlavě, protože od odklonu se na ar-forum.net zaregistrovalo kolem stovky uživatelů, které jsem nikdy neviděl ;-) Kolik se jich zaregistrovalo na ten Vámi ovládaný Eshop, který nazýváte fórem? Poměry na starém fóru akceptoval akorát msp_x a Vy + ragamix. Jinak všichni aktivní členové, včetně těch zakládajících, odešli jinam, protože z těch Vašich orálních průjmů jim bylo špatně. Na novém fóru dokonce došlo ke smazání příspěvku VŠECH uživatelů, kteří o to požádali, což se na tom Vašem nestalo - dokonce ani u lidí, jako jsem já, který jsem, podle Vašich slov, fórum zničil. Pouze jste mé (a ne jenom mé!) příspěvky upravil tak, jak Vám to vyhovovalo. Ale to jsem už mnohokráte vysvětloval....takže to beru jenom další Váš pokus o odklon diskuze někam, kde to nebude připomínat, že o praktických zkušenostech s měřením, montáží, atd. víte hovno a věcně i argumentačně Vás rozebere i uživatel začátečník.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 14 zář 10:50, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

1)řBoba nijak neobdivuju... Běžný člen tohoto fóra jako všichni ostatní.
2)která z "funkčních" rušiček nemá funkci trvalého rušení? AL má, LI taky má a Blinder taky má! Takže si o tom mužem povídat čemu rozumím nebo ne-jelikož sem měl v dávných dobach jak M20 tak LI ;-)
jinak co se týče nastavování trvalého a limitu-v PC si v menu mohu nastavit přesně kolik sekund chci a nebo trvalé a vypínat stiskem tlačítka! Ale testy rozhodně vždy v trvalém ať mužů testovat pořádně a né jen několik vteřin. To by ste mohl za 17let vědět taky.
Odpovědět