A obratem jste si na YT založil nový účet TVZNOVA, kde vám již případné vykrádání nevadilo a na fóru přispíval dál jako Eversober. A já jsem lhář ...

mafel: Dokonce s 2 čidly AL G9 RX2? To je teda novinka!
Ano, Vy lhář jste.AntiRadary.cz píše:řB: Ano, vy jste hrdina, protože jste byl na policii se ptát, jestli vás náhodou nehledají a účet na YT jste smazal jenom proto, aby jej NOVA nevykrádala a proto jste také poprosil Zibbyho, ať vám pro jistotu změní nick. Prostě hotový (internetový) hrdina
A obratem jste si na YT založil nový účet TVZNOVA, kde vám již případné vykrádání nevadilo a na fóru přispíval dál jako Eversober. A já jsem lhář ...![]()
Ano, pokud ví, že zrovna měří auto s rušičkou, ví kde jsou umístěná čidla a má dost času a průjezdů to zkoušet. Ovšem v u běžného policejního měření je situace úplně jiná.mafel píše:Ano, šikovná obsluha to při testu v klidu zvládne, když ví, kam namířit.
Ale běžném policejním měření nestojí za LIDAREM řBob ani x2005, obsluha netuší, že bude měřit auto s rušičkou, neví kde má auto umístěná čidla a než si to stačí uvědomit a začne se snažit zamířit na méně obvyklá místa, tak je řidič již upozorněn a energicky brzdí. Stačí si uvědomit, že tady mluvíme o nečekané situaci a době cca 3 - 4 sekundy. Ale je asi nám všem, i VS, jasné.VS* píše:Já bych byl zvědavý jak by obstálo to GL s LI nebo blinderem kdyby to měřil např řBob nebo x2005![]()
![]()
ale asi nám všem-i antiradary.cz je jasné že rychlost by to hodilo!i když tvrdí opak.
Já to tvrdím již dávno, že vaše chápání psaného textu je víc než podprůměrné:řidičBOB píše:Samozřejmě pohádka o GLku je hezká, nicméně opět lživá. Že Vám ty Vaše lži už nejsou trapné! Ve svém věku by jste se měl alespoň trochu stydět, takto sprostě a účelově lhát.
Kde tam vidíte MÉ lži?AntiRadary.cz píše:Edit: Tak jsem si z jedné takové firmy vyžádal aktuální informace ohledně zkušeností s montáží jenom jednoho čidla LI a prý mají dokonce zkušenost, že jedno čidlo LI ochrání zadní část vozidla MB GL!
Psal jste to Vy nebo někdo jiný? Jestliže Vy, tak jsou to lži Vaše. Dokonce vydáváte za bernou minci něco, u čeho jste ani nebyl.AntiRadary.cz píše:Kde tam vidíte MÉ lži?
Sice nevím, kdo a co zjistil...obě fóra, které jste zde jmenoval, jsem opustil zcela dobrovolně. Autorevue mne vůbec nezajímá. Co se týče Vašeho fóra, jestli se to tak dá nazvat, protože jednou za týden tam něco napíšete akorát Vy - a to je ještě inzerce na to, co vyprodáváte, co máte poslední kus nebo testovací vzorek. Takže co se toho týče, tak Vaše označení "hrstka mých věrných obdivovatelů" je pouhý blud ve Vaší debilní hlavě, protože od odklonu se na ar-forum.net zaregistrovalo kolem stovky uživatelů, které jsem nikdy nevidělAntiRadary.cz píše: řB: Vy opravdu nejste úplně normální. Už to zjistili na AutoRevue, kde jste dodnes "pojmem", ale v tom negativním smyslu, zjistili to na Antiradary-forum.com a pozoruji, že to ostatní pomalu zjišťují i tady. Nakonec vám zbude jenom ukradené fórum, kde budete šéfovat hrstce svých věrných obdivovatelů typu VS.