Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

V tuto dobu je to dobrá volba za dobrý peníz ;-)
250kW
195kW
100kW
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Ahoj, su tu nejake skusenosti s laserovymi rusickami? zaujimaju ma konkretne skusenosti s "nenameranim" a naslednou reakciou policie/MP. Verim tomu ze rusicka funguje, ale ako prebieha situacia, ked jammer mi nahlasi meranie, ja spomalim, vypnem rusicku, prebehne zameranie uz za povolenej rychlosti - takze uz je vsetko ok. Ci je v taky cas policia podozriva, alebo prebieha to uplne bez nejakych pripomienok a hladko.

Diky moc.
E46 325i + E60 550i
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Neznám nikoho s rušičkou, takže bohužel nemohu sloužit. V Pardubicích jim rozebírali auto. Na Slovensku to bude ještě ostřejší.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Nedávno mi tady jeden kolega tak trochu vyčítal, že dávám jen videa, kde vítězí Protector950. Tak abych se mu zavděčil, dám video, ve kterém je Protector950 až druhý. Aby to bylo férový pro všechny.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

jancsi píše:Ahoj, su tu nejake skusenosti s laserovymi rusickami? zaujimaju ma konkretne skusenosti s "nenameranim" a naslednou reakciou policie/MP. Verim tomu ze rusicka funguje, ale ako prebieha situacia, ked jammer mi nahlasi meranie, ja spomalim, vypnem rusicku, prebehne zameranie uz za povolenej rychlosti - takze uz je vsetko ok. Ci je v taky cas policia podozriva, alebo prebieha to uplne bez nejakych pripomienok a hladko.

Diky moc.
rušička je zakázána a stejně to prý moc nefunguje...např na ty nové americké trucamy nepomóže nič. A navíc lasery mají funkci kdy jim to ukáže že rušičku máš-takže já bych do toho nešel.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

VS* píše:
jancsi píše:Ahoj, su tu nejake skusenosti s laserovymi rusickami? zaujimaju ma konkretne skusenosti s "nenameranim" a naslednou reakciou policie/MP. Verim tomu ze rusicka funguje, ale ako prebieha situacia, ked jammer mi nahlasi meranie, ja spomalim, vypnem rusicku, prebehne zameranie uz za povolenej rychlosti - takze uz je vsetko ok. Ci je v taky cas policia podozriva, alebo prebieha to uplne bez nejakych pripomienok a hladko.

Diky moc.
rušička je zakázána a stejně to prý moc nefunguje...např na ty nové americké trucamy nepomóže nič. A navíc lasery mají funkci kdy jim to ukáže že rušičku máš-takže já bych do toho nešel.
Přesně tak, rušička je ilegální. Taky neznám nikoho kdo by jí používal. Měl bys raději jezdit pomaleji.
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já tuhle také mluvil s obsluhou jednoho laseru a příslušník říkal,že ty zázraky jsou na laser krátké a ještě se mu nestalo, že by nějakého piráta nezměřil...
250kW
195kW
100kW
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Hmmm, som celkom prekvapeny. Mal som za to ,ze to funguje skoro na 100%. A ze tie co sa predavaju, tym ze su multifunkcne (funguju napriklad ako aj parkovaci senzor) tak s tym nebude problem ani u policie.
Detektor radaru uz skoro nepouzivam, mam pocit ze rammerom meraju vynimocne, vidim same radary (Praha a okolie).

Skutocne nikto z vlastnou skusenostou? Mal som ze to ze to musi byt celkom rozsirene.
E46 325i + E60 550i
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

jancsi píše:Hmmm, som celkom prekvapeny. Mal som za to ,ze to funguje skoro na 100%.
Skutocne nikto z vlastnou skusenostou? Mal som ze to ze to musi byt celkom rozsirene.
Funguje, ale není to vhodné probírat takhle veřejně, proto i ti, co ji mají, to nepřiznají.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

AntiRadary.cz píše:ale není to vhodné probírat takhle veřejně, proto i ti, co ji mají, to nepřiznají.

OK chapem, a diky za odpovede. Za seba teda koncim tuto verejnu debatu.
E46 325i + E60 550i
Odpovědět