Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
tak to potem jo... 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v tomto rozměru bych bral asi jen bridgestonyřidičBOB píše:BTW: mám objednané TOHLE... Už s nima má někdo zkušenosti??

Proč? Jezdil jsem Potenza RE050A a byly to jedny z nejhorších UHP gum co jsem jezdil.
Já bych se podíval na Pirellky nebo Yokohamy (Advan)
Já bych se podíval na Pirellky nebo Yokohamy (Advan)
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Jezdil sem Potenza RE050A a byly to jedny z nejlepších UHP gum co jsem jezdil.HondaMan píše:Jezdil jsem Potenza RE050A a byly to jedny z nejhorších UHP gum co jsem jezdil.

Třeba technologie runflat zásadním způsobem vylepšuje jejich vlastnosti...
btw.
napsal jsi to skoro česky.
btw.

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Turanzy ER300 už čekají na přezutí 

@HM: aleno, tak!
fčíl vážně: fakt se mi jevily velmi pozitivně, akorát už po 17kkm bylo po nich.... uvidíme, jaké budou P-zero, které se na mně u Strnadla už smějou.... ale budou to muset ještě asitak měsíc vydržet...

fčíl vážně: fakt se mi jevily velmi pozitivně, akorát už po 17kkm bylo po nich.... uvidíme, jaké budou P-zero, které se na mně u Strnadla už smějou.... ale budou to muset ještě asitak měsíc vydržet...
Imho jsou všechny tyhle výběry pneumatik irelevantní, protože každému autu vyhovují jiné a každému řidiči vyhovuje jiné chování auta.
Ain´t nobody got time for that
4 otázky:
1) mají faktický význam AO, MO a podobné verze? Vím, že CSC2 měla verze pro Porsche jinou směs. Ale u běžných aut?
2) zkušenosti s Potenzama RE50 (bez A)? Nejlépe v 235/45 R17 a hlavně jde o hlučnost.
3) při jaké hloubce dezénu vyhazujete letní?
4) dejte tipy na nejtišší pneu
1) mají faktický význam AO, MO a podobné verze? Vím, že CSC2 měla verze pro Porsche jinou směs. Ale u běžných aut?
2) zkušenosti s Potenzama RE50 (bez A)? Nejlépe v 235/45 R17 a hlavně jde o hlučnost.
3) při jaké hloubce dezénu vyhazujete letní?
4) dejte tipy na nejtišší pneu
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek