To jste můj text evidentně špatně pochopil. Já nikde nepsal, že vám jde o reklamičku
Šlo mi čisté jenom o to, že když vystupujete za firmu, tak prosím ne anonymně. Do tlf se jistě také nehlásíte "genevo.com" Nic víc v tom není potřeba hledat.
Rozšířené info ohledně poplatků, je samozřejmě fajn.
Taxem si to přečtl a NEbudu upgradovat všechny svoje Protectory I. gen na tu gen II. Budu i nadále aktualizovat manuálně oproti mailům s upozorněním na aktualizace, které dostávám (díky za ně).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jo, sotva sem vyjel s Oftákou a OneS, tak "Ka" - náš Sup 4813 na průtahu I/35 HBečvou - detekce na příjezdu o odjezdu na stovky metrů (2x = jel jsem oběma směry). OneS má jednu "dobrou" fičuru - zahlásí poplach a pak se ztlumí = neřve nahlas celou dobu, zatímco moje Protectory řvou nahlas celou dobu... (neštudoval jsem ale, jestli to nějde nějak nastavit taky).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já už úplně ignoruju tu startovací znělku a ráno cestou do práce kolem jednoho stacionáru jsem nad tím přemýšlel, že vlastně vůbec nevím, jestli to funguje a po cca 5km jízdy se ta znělka ozvala Stalo se to poprvé.. že by tomu byla zima ?
(ten stacionár tam určitě není.. včera tam nebyl a pochybuju, že by ho v těch -15 přehazovali)