řidičBOB píše:Jednak - policajtům se neříkalo "guma" a už vůbec ne těm, kteří sloužili po roce 1989. ...
A ty cizí jazyky raději také vynechte, ať nejste za ještě vetšího pitomce, než jste se dotěď prezentoval...
pouze pochybný ruský titul ynženýra a bolševickou kandidaturu věd

Guma taky nebyla narážka na policii, ale asi jsem měl raději napsat "hulvát jak řemen", aby to pochopil i jednodušší jedinec.
Pokud italsky neumíte ani ty 2 slova, existuje translate.google.cz, který to určitě zvládne. A různých diplomů mám tolik, že si nimi mohu vytapetovat WC, třeba i mezinárodní Ph.D., když se vám nelíbí kandidát.
řidičBOB píše:Ale jelikož vím, u koho montujete, tak se ani nedivím, že něco odmítají...
Zase jste vedle - s odmítáním přemontáží začala firma, u které montujete vy, ale jelikož si zákazník kvůli tomu u mě obratem objednal Stinger Card s Freedom Laserem, tak se nezlobím a asi to budu taky takhle praktikovat. Dosud jsem s tím měl jenom práci, problémy a žádný zisk, ale pomalu se učím u konkurence, jak se to správně má dělat aneb do nového auta nový antiradar!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz