Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
moje celá firma splašeně přezula neska bo zima .... já ne, bo hannover... ale literu naplním taky, slibuju jako jiskra jasná...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Začaly se mi sjíždět vnitřky zadních kol, takže až vyměním unibaly v těhlicích či silenty v ramenech tak také přezuji. Nebudu si huntovat zimní na neseřízeném autě.
A ja zase ty letni chci trochu dojezdit. Hlavne zadnou paniku.
Pravda vyděsí
Dneska na xichtbuku fotky snehu ze Sokolova a Domazlic.. o vikendu prezuju, aspon snizim spotrebu 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady v Ingolstadtu je přesně to počasí, které nenávidím - cca 3 stupně a déšť 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

ditto hannover, brrrrrr
také jsem ráno mrkal, jak v karlovarském kraji hezky sněží. Snad to nedojde až k nám (ještě na to nejsem psychicky připraven).
Jinak já mám celoroční pneu, takže jsem v klidu. Zimní tam nahodím někdy v listopadu.
Jinak já mám celoroční pneu, takže jsem v klidu. Zimní tam nahodím někdy v listopadu.
Na civilni Octe mam celoroky Goodyear Vector 4 a na tech par zasnezenejch tydnu/dni to bohate staci a bawor bude chrapat v garazi 

řeknu Vám, že je to kurwa divný pocit v kulach letěť po říšském autobahnu 200+ na letních gumách dyž okolo dálnice je všude bílo....
(Fčera A14 a A9 okolo Lipska, Magdeburgu a tak)

(Fčera A14 a A9 okolo Lipska, Magdeburgu a tak)
Předpokládám žes nejel 200+ na mokru. A na suchu bych se toho nebál, silnice asi moc promrzlá nebude