Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
trochu hlučnější na dálnici, ale zato velmi slušné hrabalky ve sněhu a sračkách... akoráth dyž je těplo a sčije, tak je třeba mooooc opatrně, moc nedržej...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:trochu hlučnější na dálnici, ale zato velmi slušné hrabalky ve sněhu a sračkách... akoráth dyž je těplo a sčije, tak je třeba mooooc opatrně, moc nedržej...
no ty a3 prave na dalnici a vteple v pohode. asi zkusim ty conti 850..
michelin alpin 3 NEBRAT! na dálnici OK, ale stačí 1mm sněhu a sou fprdeli
Jak se v tom začínám orientovat, tak jsou Nokian wr d3 a wr a3. Do hor budou asi víc ty první, druhé budou univerzálnější. Pak jsem našel ty Conti TS 850, ale jsou i Conti TS 810, ty jsou jen starší typ nebo je to podobný rozdíl? Jezdil jste je někdo?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pp: Já bych svoje Sottozera 3 okamžitě vyměnil, kdyby byla možnost, na mokru jsou vážně děsný..
Ještě k těm Conti TS 810 a TS 850. Vyrábí se pořád obojí, přičemž ty před léty dobře hodnocené TS 810 jsou samozřejmě podstatně levnější. Teď je otázka jaký je rozdíl? V podtextu tuším, že se musí vždy přijít s něčím novým, proto TS 810 - TS 830 - TS850, a přitom je otázka co moc nového se opravdu dá vyvinout, aby to člověk v reálu poznal. Co vy na to?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
esli mě paměť neklame, tak kdesyk v nějakém testu byla u 830? napsaná "katastrofální hlučnost"
A mate niekto skusenosti s Michelin CrossClimate? Si myslim ze na jazdenie po meste 95% by to mohlo byt dobre na cely rok, ci? Laka ma to neprezuvanie, maximalne raz rocne prevazit pneu...
thesis, c3, bravo
ako spieva jožo ráž: kompromisy, to sú krysy

Tak jak letos? Dneska -3°C a cestou i min.. chtel jsem to co nejvic oddalit, ale vydesila me fotka z Popradu, kde jim v noci napadlo