Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
já mám strategicky pindicu celoročně na zimních.... 

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
a nechceš to změnit?pavproch píše:já mám strategicky pindicu celoročně na zimních....

Pravda vyděsí
Na konci kvetna jedem k Lago di Garda coz znamena cestu pres Brenner pass. Myslite ze ma smysl nechat zimni nebo je konec kvetna uz v pohode a mam zbytecny obavy?
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Podle mě máš úplně zbytečné obavy. Brennerský průsmyk je dálnice, žádná klikatá okreska. 95% aut tam v tu dobu bude na letních. Padnout sníh tam sice může, ale 1) nebudeš v tom sám a 2) představa, že letní na sněhu nefungují vůbec je iluze. Samozřejmě fungují hůř, ale i na letních se na sněhu dá.
Pokud chceš mít jistotu, tak si můžeš vzít do kufru řetězy
Garda je supr.
Pokud chceš mít jistotu, tak si můžeš vzít do kufru řetězy

Garda je supr.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
fšiml sem si... ne, opravdu nescu.... už sem to tak měl a vyhodnotil jako nadbytečné.... pindica je slaboučké, pomalé autí, které jezdí jen kolem beskyd a do lesa, tam se i v léte zimní hodí (hrabačka v bahýnku...)Brus píše:a nechceš to změnit?pavproch píše:já mám strategicky pindicu celoročně na zimních....viz http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=3070
Na rodinné pandě pro městský provoz máme taky pořád zimní nehledě na roční období. A že je to do města fakt dobrý auto. Když zaparkovávám do malé mezírky, vždy pozoruju závistivé pohledy volné místo hledajících súvečkařů 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně - Brenner je i v zimě do hodiny uklizený. To není jak u nás...
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Edo, jak píšou ostatní, Brenner v květnu neřeš. A když budeš mít čas, dej si místo dálnice normální státovku, krásné pohledy na most, v dolní části ještě hezčí zatáčky, malebná městečka a ještě ušetříš
Ale bacha v obcích tam často měří 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
@jerry: jj, I
pindica....

kuwa, to je ale rozdíl v jízdních vlastnostech.... za těpla a sucha...pavproch před 3 hodinama píše:Tak je to (se zimou) v prdeli... právě je mi přezouván na letní... ale na vestu do Tignes (první týden qětence, nadm. výška přes 2000 mnm, severní expozice) to rači přezuju zpět na zimní....