řidičBOB píše:Takže VIP koupené v Německu je totožné s tím CZ/SK??
Zatím jsem se o to detailně nezajímal, ale podle předběžného vyjádření techniků, by se měly lišit na SW úrovni. MPHD anténa u Stinger VIP je totiž úplně nové koncepce a veškeré nastavování by mělo jít přes FW a další pomocné soubory, např. Band Listy. Tohle mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, kdy jsem pro Stinger testoval různé BL a zkoumal, jaké nastavení je nejvhodnější pro ČR. Jestli to budou zohledňovat při distribuci do jednotlivých států nebo na základě těchto testů udělají jediné řešení vhodné pro všechny státy, netuším.
x2005 píše:Pokud se nepletu, tak Stinger VIP se stále oficiálně neprodává. Měl být na jaře 2013, ale slyšel jsem, že to byl takový průser, že to bylo pozastavený.
Průser to nebyl, ale popravdě řečeno, rozdíly mezi DSI a VIP nebyly tak velké, snad kromě barevného dotykového displeje ala iPhone, aby to odpovídalo dost velkému cenovému rozdílu. Nyní je to mnohem lepší a hlavně VIP má velký potenciál do budoucna, protože s koncepcí MPHD antény se dá většina vylepšení realizovat softwarově, třeba i MRCD režim.
řidičBOB píše:Že je to nejprodávanější zboží jsem nikde nenapsal...
řidičBOB píše:aha...takže je to vaše nejprodávanější zboží ..., primárně jej nabízíte všem zájemcům o rušičku, ale nemáte jej na E-shopu ...
řidičBOB píše:Fakt, že Stinger laser nabízíte prmárně všem zájemcům o rušičku, jste napsal vy:
AntiRadary.cz píše:... kdo se zajímá o Stinger A nějakou rušičku, tak mu v první řadě nabídnu Stinger Laser
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz