Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:a) Stinger laser nebyl na CZ trhu nikdy prezentován a ani vy jej oficiálně nenabízíte, takže nechápu, proč to pořád vytahujete na světlo.
Stinger Laser je na CZ trhu přes 2 roky a hezkých pár desítek aut již s ním jezdí. Normálně jej prezentuji a nabízím, akorát není na eshopu, což je spíše formální záležitost, protože tyto systémy se v drtivé většině přes eshop neprodávají a většina majitelů Stingeru ani neví, co na eshopu mám a co ne. Popravdě řečeno, zatím jsem se nedokopal k tomu, dát Stinger Laser na web, ale kdo se zajímá o Stinger a nějakou rušičku, tak mu v první řadě nabídnu Stinger Laser.
řidičBOB píše:b) pokud vím, tak nelze zatím srovnávat se Stinger VIP, jelikož o něm nemluvíte ani vy - což tudíž znamená, že to není vůbec funkční. Kdyby bylo, tak už o tom tady píšete oslavné básně, že?!
Takže prototyp STi-RM+, který se v ČR také oficiálně nenabízí a neprodává srovnávat jde, ale Stinger VIP, který se na západě prodává již přes rok, srovnávat nelze, protože já o něm nemluvím? Pokud jde o funkčnost Stinger VIP, můžete se přesvědčit sám:

m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

aha...takže je to vaše nejprodávanější zboží, primárně jej nabízíte všem zájemcům o rušičku, ale nemáte jej na E-shopu, kde naopak propagujete takové vykopávky jako LT-400 nebo jako nejprodávanější v kategorii LIčko.
...asi se mám ještě hodně co učit v byznysu - protože tomuhle přístupu opravdu ani za mák nerozumím.
Stinger, který se prodává "na západě" (jak jste to pojmenoval) nelze srovnávat s tím CZ/SK přece podle vašich dřívějších slov. I já si pamatuji, jak jste svorně s Filmárik a Filmuška s.r.o. tvrdili, že to je úplně jiný detektor. Nebo již jste zapomněl?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:aha...takže je to vaše nejprodávanější zboží, primárně jej nabízíte všem zájemcům o rušičku, ale nemáte jej na E-shopu, kde naopak propagujete takové vykopávky jako LT-400 nebo jako nejprodávanější v kategorii LIčko.
...asi se mám ještě hodně co učit v byznysu - protože tomuhle přístupu opravdu ani za mák nerozumím.
AntiRadary.cz píše:... tyto systémy se v drtivé většině přes eshop neprodávají a většina majitelů Stingeru ani neví, co na eshopu mám a co ne. Popravdě řečeno, zatím jsem se nedokopal k tomu, dát Stinger Laser na web ...
Stačí to jako odpověď? A kde je tam uvedeno, že je to nejprodávanější zboží a že jej nabízím všem zájemcům o rušičku?
řidičBOB píše:Stinger, který se prodává "na západě" (jak jste to pojmenoval) nelze srovnávat s tím CZ/SK přece podle vašich dřívějších slov.
Myslíte v dobách, kdy Stinger VIP nebyl ještě na světě? Také jsem kdysi tvrdil, že Blinder je nejlepší rušička, protože kromě Beltronicsu LP904 nebylo nic lepšího nebo že BEL 950 je nejcitlivější detektor.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takže VIP koupené v Německu je totožné s tím CZ/SK??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pokud se nepletu, tak Stinger VIP se stále oficiálně neprodává. Měl být na jaře 2013, ale slyšel jsem, že to byl takový průser, že to bylo pozastavený.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: A kde je tam uvedeno, že je to nejprodávanější zboží a že jej nabízím všem zájemcům o rušičku?
Že je to nejprodávanější zboží jsem nikde nenapsal... Jako nejprodávanější rušičku jsem uvedl LI a čerpal jsem z vašich stránek :ympeace:
Fakt, že Stinger laser nabízíte prmárně všem zájemcům o rušičku, jste napsal vy:
...ale kdo se zajímá o Stinger a nějakou rušičku, tak mu v první řadě nabídnu Stinger Laser.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Takže VIP koupené v Německu je totožné s tím CZ/SK??
Zatím jsem se o to detailně nezajímal, ale podle předběžného vyjádření techniků, by se měly lišit na SW úrovni. MPHD anténa u Stinger VIP je totiž úplně nové koncepce a veškeré nastavování by mělo jít přes FW a další pomocné soubory, např. Band Listy. Tohle mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, kdy jsem pro Stinger testoval různé BL a zkoumal, jaké nastavení je nejvhodnější pro ČR. Jestli to budou zohledňovat při distribuci do jednotlivých států nebo na základě těchto testů udělají jediné řešení vhodné pro všechny státy, netuším.
x2005 píše:Pokud se nepletu, tak Stinger VIP se stále oficiálně neprodává. Měl být na jaře 2013, ale slyšel jsem, že to byl takový průser, že to bylo pozastavený.
Průser to nebyl, ale popravdě řečeno, rozdíly mezi DSI a VIP nebyly tak velké, snad kromě barevného dotykového displeje ala iPhone, aby to odpovídalo dost velkému cenovému rozdílu. Nyní je to mnohem lepší a hlavně VIP má velký potenciál do budoucna, protože s koncepcí MPHD antény se dá většina vylepšení realizovat softwarově, třeba i MRCD režim.
řidičBOB píše:Že je to nejprodávanější zboží jsem nikde nenapsal...
řidičBOB píše:aha...takže je to vaše nejprodávanější zboží ..., primárně jej nabízíte všem zájemcům o rušičku, ale nemáte jej na E-shopu ...
řidičBOB píše:Fakt, že Stinger laser nabízíte prmárně všem zájemcům o rušičku, jste napsal vy:
AntiRadary.cz píše:... kdo se zajímá o Stinger A nějakou rušičku, tak mu v první řadě nabídnu Stinger Laser

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ad první citace: Takže "by se to mělo lišit na SW úrovni"...pak opravdu nechápu, proč nabízíte srovnání s produktem, který se na západě již prodává, když se od toho CZ/SK asi odlišuje.

ad druhá citace: český a slovenský jazyk si nejsou tak nepodobné, že by čobol, s titulem Ing. (byť získaným v CCCP), nebyl schopen pochopit jednoduchou větu českém jazyce. Víc k tomu asi nemám co říct.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

ad první odstavec: Nabízím srovnání s produktem, který se na západě již notnou dobu prodává a verze pro ČR/SR určitě nebude horší, minimálně stejná nebo lepší. Myslím, že je to více relevantní než srovnávat testovací prototyp, který se ještě neprodává ani na západě, s detektory, které jsou v ČR/SR již přes 2 roky a na západě mnohem déle.

ad druhý odstavec: Odpovídal jsem na tvrzení, že VIP byl takový průser, že se byl pozastavený prodej, což samozřejmě není pravda: http://www.stinger.com/products/thevip/. Rozdíly mezi češtinou a slovenštinou na to nemají žádný vliv.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ale to, že Stinger ze západu je jiný než ten CZ/SK - to je vaše tvrzení z dob nedávno minulých. Dokonce jste také tvrdil, že takový Stinger není vhodný pro naše podmínky a velmi ostře jste protestoval také proti ukázkám na mém YT kanálu, jaký průser to je.
Čili opět se ptám - vaše dřívější tvrzení již neplatí? Nebo neplatila tehdy? Nebo jak to tedy je?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět